Plaid, efterår, aiayu, indretning, boligindretning

5 skønne plaider til efteråret

Efteråret er for alvor over os, og hvad er bedre end at lune sig under varme plaider, mens mørket falder på, og regnen pisker mod ruden?

– – –

Hos A little story elsker vi begge at hygge i sofaen med en varm kop te i den ene hånd, en god bog i den anden og fødderne godt pakket ind i en lun plaid. Derfor får du vores bud på 5 af efterårets lækreste plaider.

Illimani fra Aiayu

En dejlig, lun og tung plaid fra danske Aiayu strikket i den skønneste lamauld. Vi er vilde med de grå og grønlige nuancer og den fine struktur i tæppet.

DKK 3.495,00.

Lun plaid i skøn lamauld
Lun plaid i skøn lamauld

 

Crinkle Navy Blue fra HAY

En super fin og lækker bomuldsplaid fra HAY med et krøllet look – lige til at smide sig i sofaen med. Denne udgave hedder Navy Blue og har en flot koksgrå farve med en mørkeblå kant.

DKK 699,00.

Fin bomuldsplaid fra HAY
Fin bomuldsplaid fra HAY

 

Mohair Throw fra Ferm Living

Er alle efterårsfarverne lidt for meget for dig, så er denne smukke plaid fra Ferm Living måske bedre. Den er er enkel, elegant og dejlig frisk i farven – og fås desuden i to andre farver også.

DKK 1.499,00.

Friske farver i efterårsmørket
Friske farver i efterårsmørket

 

Rain Blanket fra MENU

En lækker og blød plaid i 100 % uld. Det fine mønster er lavet i hånden, og det giver et fint og finurligt islæt, der vil pynte i de fleste hjem.

DKK 1.899,00.

Det fine håndlavede mønster giver et skønt udtryk
Det fine håndlavede mønster giver et skønt udtryk

 

Check Marine fra New Works

En eksklusiv mohairplaid designet af Malene Birger for New Works. Den er inspireret af designerens egne kunstværker og med sine smukke, mørke farver er den perfekt til at hygge med på de kolde efterårsaftener.

DKK 1.795,00.

Check Throw, New Works