5 ting jeg er virkelig god til, men som er inderligt ligegyldige…

Alle er gode til noget, det handler bare om at finde ud af, hvad det er. Er det ikke sådan, man siger? Jeg ved godt, hvad jeg er god til – det er bare en skam, at det ikke er meget værd!

Jeg har altid drømt om at være virkelig god til et eller andet. Altså sådan VIRKELIG god. Det er jeg bare ikke. Jeg er mere sådan jævnt god til det meste, men jeg topper ikke rigtig skalaen på nogle områder.

Men men men… Forleden lagde jeg et billede på Instagram, hvor jeg var i gang med at støvsuge med et hashtag á la #finddinstyrke, og det fik mig til at tænke lidt. For selvfølgelig er jeg god til noget – det er bare desværre ikke noget, der hverken giver penge eller anerkendelse.

5 ting jeg er virkelig god til

  1. At støvsuge. Det er jeg altså. Jeg kommer helt ud i krogene og under sofaen (indimellem i hvert fald). Problemet er bare, at jeg ikke er så vild med det, og at jeg bedst kan lide at støvsuge, når der er så tilpas beskidt, at jeg kan høre skidtet forsvinde i røret. Det giver sådan en god følelse.
  2. At dagdrømme. Det er faktisk en ting, jeg er ret god til, og jeg kan virkelig godt lide det. Problemet her er bare, at det tager så ufattelig lang tid, og tid er jo en mangelvare. Især når man burde arbejde i stedet…
  3. At komme for sent. MetteMaje kan bekræfte, at det er en af mine spidskompetencer. Jeg kan ikke gøre for det – jeg tror virkelig på det hver gang, men tiden løber fra mig.
  4. At overspringshandle. Men helt ærlig – hvem er ikke god til det? På gode dage forsøger jeg at lade overspringshandlingerne indebære tøjvask, rengøring og deslige, men der er nu også mange dage, hvor det nærmere ender i en form for spisning af usunde sager.
  5. At sige pyt. Og det her er faktisk en af de ting, jeg sætter pris på at være ret god til. Py, pyt, pyt. Det er en evne, der gør min hverdag meget nemmere, men måske også en evne, der gør, at jeg til tider kan virke ret ligeglad (hvad jeg jo egentlig også er), men altså… pyt 🙂

Har du et særligt talent for noget, der også er inderligt ligegyldigt, så vil jeg hjertens gerne høre det – måske kan jeg blive inspireret til at blive god til endnu flere ting.

En af de ting, jeg dagdrømmer om, er fx sådan en fint lille hus i klitterne ved Hvide Sande. Vil du se det indvendigt, finder du det lige her – det er SKØNT!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *