Inspiration til badeværelset 2020

Badeværelse 2020 – inspiration til dit (nye) baderum

Dit badeværelse er det rum i boligen, der er dyrest at sætte i stand. Står du alligevel overfor en renovering  – eller kan du bare lide at drømme – så kig med og se de smukkeste (hvis du spørger os) badeværelser anno 2020.

Egentlig er det helt enkelt med de badeværelser. Det skal være et rum, der emmer af velvære og personlighed. Et sted du kan trække dig tilbage og nyde et øjeblik med lidt selvforkælelse (eller ganske enkelt bare få et par minutter uden dine børn…).

Vi er tidligere blevet interviewet til denne artikel – Badeværelset efteråret 2019 – og som nævnt der, så er det kvalitet og gode materialer, der sætter dagordenen i 2020. Og så er det heldigvis den personlige vinkel, der definerer god indretning i fremtiden, og det betyder, at du faktisk kan gøre præcis, som du vil.

Vi har fundet en række billeder af skønne, vilde og vidunderlige badeværelser. Rum som vi gerne så hjemme hos os selv. At ingen af os står overfor en badeværelsesrenovering inden for nærmeste fremtid er så en anden sag. Men man har jo altid lov at drømme.

Det farverige badeværelse

Farver på vægge, gulve, lofter, vinduer, porcelæn etc. Det kan være så fint, hvis du spørger os! Hos os selv er det primært hvid, der er den bærende farve. Gab… Men drømmene lever endnu.

Er du vild med det lyserøde badeværelse, kan du finde endnu mere inspiration her.

Vil du se flere bud på grønne badeværelser, så kig med her.

Et væld af planter på badeværelset

Planter har alle dage gjort noget godt for ethvert rum. Det gælder også på badeværelset, og vi ville give vores højre arm for et af nedenstående!

Her kan du i øvrigt læse mere om, hvilke planter der er gode til at absorbere fugt og derfor egner sig perfekt til dit badeværelse.

Tapet virker hver gang

Hvis du er til mønster, så er der altid tapeter – og de gør sig altså også godt på badeværelser. Inden du sætter et op, må du hellere tjekke, om det egner sig til et vådrum – men se lige, hvor vildt det kan blive.

Er du vild med det blomstrede tapet, finder du flere lignende forslag her.

Mere af den grønne slags finder du her.

Personligt er vi ret vilde med grapefrugterne

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *