Bag kulisserne: mød parret der står bag A little story

To kvinder – én passion: A little story

– – –

Vi er to kusiner, Camilla Skøtt & MetteMaje Sofia Skøtt, der drager rundt i landet for at opsnuse særlige steder, smukke hjem og fine historier. Det gør vi, fordi vi har en passion for det skønne, det nære og det personlige. Og vi elsker at dele det, så det kan komme ud i verden. Ud hvor andre også kan blive inspireret. I starten var det dejlige hjem, der fangede vores opmærksomhed. Steder hvor gode mennesker havde skabt personlige oaser. I dag handler det om alt, hvad vi bliver inspireret af – men stadig med det gode menneske og den fine historie i  centrum. A little story tager sit udgangspunkt i tanken om, at alle har noget særligt og fint at vise frem.

De steder, vi besøger, og de mennesker vi møder på vores vej, efterlader alle et indtryk. Visse steder og visse personer så mange, at vi kan lave reportager ud af det. Resultaterne lægger vi op her på siden, sælger til blade og magasiner eller laver andre projekter ud af. Følger du med, vil du se, at omdrejningspunktet er indretning, interiør og design, men gerne med et tvist at noget sjovt og personligt.

Og så er vi vilde med planter!

Skal vi arbejde sammen?

Er du interesseret i et samarbejde? På udkig efter et hold, der kan style, skyde billeder og lave tekst? Eller bor du ganske enkelt helt fantastisk? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid åbne over for nye opgaver, og som udgangspunkt er der ikke noget, der er for skørt, skævt, fint eller finurligt til os.

Vi arbejder freelance og har en baggrund som henholdsvis designer og journalist, så vores kompetencer spænder bredt. At vi sammen har A little story, skyldes vores fælles passion for den gode historie – og ikke mindst at vi er et godt team.

Vi tales ved!