Bag kulisserne: mød parret der står bag A little story

A little story: Fordi vi elsker den gode historie!

– – –

Vi kommer ikke udenom det; vi elsker en god historie! Vi samler på dem. Elsker at høre dem, læse dem, se dem – er det godt fortalt, så er vi fanget ind i historiens viltre fangarme. Og så har vi en kærlighed for smukke ting, hygge og gode mennesker – og det er alt det, vi forsøger at samle i A little story.

Vi drager ud i landet for at opsnuse de særlige steder, smukke hjem og fine historier, der findes derude. Dem der bliver fortalt af dejlige mennesker, som gør os nysgerrige på livet og æstetikken. Vi gør det, fordi vi ikke kan lade være. Fordi historierne begejstrer os, udfordrer os og inspirerer os.

I begyndelsen var det skønne, personlige hjem, der fangede vores opmærksomhed. At blive inviteret ind bag døren i andres hjem, ind i privatsfæren. Dét er en oplevelse. Her får vi lov at snuse til et andet menneskes liv, og vi elsker at lade os fylde med alle de sjove, finurlige og personlige historier, folk har at fortælle. Det er skønt og inspirerende, og at vi indimellem får en lækker frokost med i købet, gør os bestemt ikke mindre glade.

De steder, vi besøger, og de mennesker vi møder på vores vej, efterlader alle et indtryk. Visse steder og visse personer så mange, at vi kan lave reportager ud af det. Resultaterne lægger vi op her på siden, sælger til blade og magasiner eller laver andre projekter ud af. Følger du med, vil du se, at omdrejningspunktet er indretning, interiør og design, men gerne med et tvist at noget sjovt og personligt.

Skal vi arbejde sammen?

Er du interesseret i et samarbejde? På udkig efter et hold, der kan style, skyde billeder og lave tekst? Eller bor du ganske enkelt helt fantastisk? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er altid åbne over for nye opgaver, og som udgangspunkt er der ikke noget, der er for skørt, skævt, fint eller finurligt til os.

Vi arbejder freelance og har en baggrund som henholdsvis designer og journalist, så vores kompetencer spænder bredt. At vi sammen har A little story, skyldes vores fælles passion for den gode historie – og ikke mindst at vi er et ret godt team.

Vi tales ved!

/MetteMaje & Camilla

Profilbillede, A little story, hvem er vi, MetteMaje Sofia Skøtt, Camilla Skøtt