Stue - indretning af stue

Besøg Bettina Holst’s farverige og varme kunstnerhjem


Bettina Holst er kendt for at male de smukkeste malerier, men det der med at indrette sig i en bolig kan hun også. Vi besøgte det fine kunstnerhjem sidste år, og det var både farverigt, varmt og indbydende. Kig med indenfor her.

I Haslev bor Bettina Holst med sin mand i en stor, hvid villa med en tilbygning, hvor hun har værksted – den perfekt kombination af hjem og arbejde, et ægte kunstnerhjem. Men et kunstnerhjem der er indrettet med kærlighed og øje for detaljerne hele vejen rundt, fordi Bettinas base er et åndehul, hvor hun får afløb for ideer og tanker dagen igennem.

Pssst! Vi laver ret mange faktuelle artikler for andre medier omhandlende hus og hjem – og hvorfor ikke bruge den viden her? Ja, derfor har vi lavet en ny fane på vores hjemmeside, der hedder “Hus og Hjem” – her kan du læse tekster om lidt mere faktuelle emner – som den her om skimmelsvamp! Vi glæder os over, at du læser med.

Kunstnerhjem med skønne detaljer

Bettina kan godt lide at flytte, og det var hende, der lokkede manden med til Haslev, der ligger på den gode side af en halv time fra København. Men alle er faldet godt til i boligen, hvor der tidligere også boede Bettinas sønner. Nu bor de to, og de indretter sig fuldstændig, som de har lyst til. Det er mest Bettina, som står for den del.

Da parret overtog huset, var det sat i stand. Der er derfor mange detaljer eksempelvis køkkenet, de ikke selv har valgt. Men selve stilen passede godt til parret, der selv sætte deres præg med smuk kunst, farverige tapeter og malede vægge. En moderne indretning og skønne detaljer.

Vil du se et andet skønt hjem dækket i hygge og flotte farver, så kig med indenfor hos Carina i det gamle bondehus på Sjælland lige her.

Eller tag et kig på den første boligreportage vi lavede ude hos andre – den er indrettet med genbrug og ganske bæredygtig lige her.

En dag med gode snakke

Når vi er ude og lave boliger, laver vi gerne flere på en dag, fordi vi kører langt for at besøge folk. Men da vi besøgte Bettina, lavede vi kun en, og vi havde derfor enorm god tid.

Heldigvis! For Bettina havde bagt boller og indbød til en masse snak om livet som selvstændig, som kvinde, mor og kone. Vi fik en masse fortællinger fra Bettinas liv, lært en masse om hende og en del om os selv.

Det var en fin og lærerig dag fyldt med gode og inspirerende snakke, der handler både om bolig og indretning, men også om meget mere end det – og det er det, vi elsker. Når vi lærer folk at kende en lille smule på de timer, vi er på besøg.

Her skal I se, hvordan Bettinas kunstnerhjem er indrettet:

Er du nysgerrig på, hvilken kunst Bettina Holst laver, så skynd dig at se mere til hende på hendes hjemmeside her og hendes instagram-konto her – god fornøjelse.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *