Besøg lys lejlighed på Boller Slot


I udkanten af Horsens ligger det smukke Boller Slot opført i 1537 – gennem tiden har der boet alt fra adelsfolk til ældre borgere på slottet, der i dag er omdannet til luksuriøse boliger, og her bor Marie med sin mand i en stor lejlighed.

Lyset i sig selv er nok til, at man på sekundet har lyst til at flytte ind i de utrolige rum i den smukke lejlighed. Her er lyst, højt til loftet, små skævheder og alverdens historie – alt der er værd at elske. Og det gør Marie, der straks faldt for den store lejlighed, da hun så den første gang.

Det er en del år siden, vi besøge Marie. Men fordi både Camilla og jeg er vokset op nær Horsens, kender vi begge slottet godt og husker derfor vores besøg i den flotte lejlighed tydeligt. Jeg har ofte besøgt parken rundt om slottet med min farmor og farfar, der altid har boet i nærheden. Her har der været tradition for at cykle ud og se Sankt Hans, og min mor har endda arbejdet på slottet en kort periode, da her var plejehjem. Så jo jeg kender slottet og dele af historien, og vi var SÅ nysgerrige på at se en af de smukke lejligheder.

Psttt! Er du vild med både friske og tørrede blomster, så tjek vores to seneste indlæg ud om netop blomster – bliv inspireret af bogen “Falmet Skønhed” eller bliv klogere på, hvordan du får dine friske blomster til at holde længere.

Det skuffede slet ikke – her er smukt. Selve indgangen er til slottet er jo magisk og her oser af elegance og historie – det tror jeg også, I kan fornemme, når I ser et udvalg af billederne fra vores besøg på slottet:

Trænger du til nyt interiør til din bolig – så tjek vores udvalg ud i vores lille shop End of story.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *