Boligindretning for private

Boligindretning, boligstylist, indretningskonsulent, privat indretningskonsulent
A little story tilbyder indretningshjælp, og ingen opgave er for stor, lille, skæv eller finurlig for os.

Hjælp til boligindretning?
– book et besøg af A little story

– – –

Boligindretning er en finurlig størrelse; for nogle falder det naturligt, for andre er det svært at få det hele til at spille. Har du brug for hjælp til at skabe dit drømmehjem, så lad os komme på besøg. Vi guider dig, så du kan skabe en personlig oase, hvor dine værdier er i centrum. Du får funktionelle tips til en boligindretning, der passer til dit hjem, din stil og dit budget, og vores mål er altid at gøre din bolig personlig, unik og hyggelig, så både du og dine gæster kan føle sig hjemme.

Kontakt os gerne, uanset om du ønsker:

  • idéer til møbler, farver og detaljer
  • nye øjne på de ting du allerede har
  • hjælp til at mikse nyt og gammelt
  • en hånd til at sortere ud i dine ting
  • forslag til gode gør-det-selv-løsninger
  • andet du kan komme i tanke om

 

Prisen er 750 kr./time inkl. moms + eventuel kørsel (ved mere end 30 km fra Horsens ell. København). Det er individuelt, hvor lang tid et besøg tager, men vi giver gerne et uforpligtende tilbud, inden du booker.

Kontakt os idag, så hører du fra os hurtigst muligt.

De varmeste hilsner
MetteMaje Skøtt & Camilla Skøtt

 

PS: Er du bare på jagt efter inspiration, så tag et kig under “Boligreportager“. Her finder du et udpluk af alle de hjem, vi har besøgt gennem tiden, og der er mange skønne, flotte og finurlige løsninger til boligen. Du kan også kigge vores “Små glimt” igennem; her kommer vi med gode indretningstips, guider til sæsonens must-haves og giver bud på små DIY-løsninger, der kan give dit hjem personlighed og karakter.

 

Boligindretning, indretning, indretning privat, styling, indretningstips, stylist, boligstylist, indretning for private,
Har du et hjørne eller et svært rum, der driller? Vi hjælper dig med at finde de løsninger, der passer til dig, dit hjem og din stil.