Boligindretning for private

Hjælp til boligindretning?

BOOK ET BESØG AF A LITTLE STORY – KLIK HER

Boligindretning er en finurlig størrelse; for nogle falder det naturligt, for andre er det svært at få det hele til at spille. Har du brug for hjælp til at skabe dit drømmehjem, så lad os komme på besøg. Vi guider dig, så du kan skabe en personlig oase, hvor dine værdier er i centrum. Du får funktionelle tips til en boligindretning, der passer til dit hjem, din stil og dit budget, og vores mål er altid at gøre din bolig personlig, unik og hyggelig, så både du og dine gæster kan føle sig hjemme.

Kontakt os gerne, uanset om du ønsker:

  • idéer til møbler, farver og detaljer
  • nye øjne på de ting du allerede har
  • hjælp til at mikse nyt og gammelt
  • en hånd til at sortere ud i dine ting
  • forslag til gode gør-det-selv-løsninger
  • andet du kan komme i tanke om.

Prisen for indretningshjælp er 750 kr./timen inkl. moms, og vi tilbyder som udgangspunkt et besøg á ca. 2,5 timers varighed + en halv times arbejde på kontoret, hvor vi samler op og sender en mail med de ting, vi har talt om.

Altså tre timer til en samlet pris på 2.250 kr.

KONTAKT OS I DAG, SÅ HØRER DU FRA OS HURTIGST MULIGT.

Sådan foregår et indretningsbesøg

Det foregår på den måde, at vi kommer hjem til dig, og sammen gennemgår vi de rum, du ønsker hjælp til. Vi har farvekort med, så vi kan tale specifikt om farvevalg, og vi har computeren med, så vi sammen kan kigge på forskellige muligheder for eksempelvis spejle, stole, opbevaringsløsninger etc. for at give jer en idé om, hvilken retning I med fordel kan kigge i, når I skal finde jeres nye møbler/inventar.

Hvis der er brug for det, kommer vi også med forslag til anderledes placering af møbler ift. at udnytte rummene bedre, og vi giver gerne en hånd med ift. at prøve det af, mens vi er der.

Efter vores besøg sender vi en mail med en opsummering af de ting, vi har talt om samt farvekoder og enkelte inspirationsbilleder, så I er klædt på til at købe de ting, I mangler.

Hvis der er brug for yderligere hjælp, finder vi ud af det derfra.

KONTAKT OS I DAG, SÅ HØRER DU FRA OS HURTIGST MULIGT.

De varmeste hilsner
MetteMaje Skøtt & Camilla Skøtt

Boligindretning, indretning, indretning privat, styling, indretningstips, stylist, boligstylist, indretning for private,
Har du et hjørne eller et svært rum, der driller? Vi hjælper dig med at finde de løsninger, der passer til dig, dit hjem og din stil.