Indretning til erhverv

Indretning til erhverv?

– – –

Er du på udkig efter indretning til erhverv, men mangler de helt rigtige hænder, der kan skabe rammerne i jeres lokaler? A little story skaber rum og stemninger, og vi hjælper jer med gennemtænkte løsninger, der kan danne grundlag for mødet mellem mennesker. Uanset om der er tale om de ansatte imellem eller mødet mellem kunder og ansatte.

Rammerne, vi skaber, kan både være dem, der er på kontoret, men det kan også være kantinen, der trænger til en opdatering og en varm, afslappet atmosfære. Eller måske er det mødelokalet, der skal have en overhaling, så ansatte såvel som kunder kan finde sig godt til rette? Uanset hvad du har brug, så tøv ikke med at kontakte os. Ingen opgave er for lille, stor, skør, skæv eller finurlig for os.

Det fysiske arbejdsmiljø har stor betydning

Når vi laver indretning til erhverv, så har vi altid fokus på 3 ting:

  1. Indretningen og faciliteterne skal understøtte det arbejde, der skal udføres. Og ikke mindst de forskellige personer, der skal udføre det.
  2. Medarbejderne skal have kontrol over og indflydelse på deres eget personlige rum. Også selvom det “bare” er et skrivebord.
  3. Omgivelserne skal være inspirerende og behagelige at opholde sig i.

Hvis jeres lokaler trænger til funktionelle og æstetiske løsninger, så send en mail eller giv os et kald. Vi udarbejder gerne et oplæg, inden du beslutter dig for et samarbejde. Gensidig tillid og forventningsafstemning er nemlig grundlaget for et godt samarbejde.

Planter på kontoret

En af de ting, som mange virksomheder overser, er A little story’s helt store kæphest: planter. Grønne tiltag på arbejdspladsen øger ikke bare effektiviteten og kreativiteten, det afhjælper også stress og sygdom, ligesom det giver et væsentligt bedre indeklima.

Skal I have det grønne miljø ind på jeres kontorer, så lad A little story guide jer til de rette planter. Vi ved, hvad det handler om, og vi har gode samarbejdspartnere på området.