Boligkøb i følge eksperterne: 3 ting du bør gøre, før du tager ud og kigger


Boligkøb: Få de bedste råd til et godt boligkøb fra eksperterne

Makkerparret Rasmus Milling og Line Franck, der sammen driver boligrådgivningsfirmaet FRANCK MILLING i Århus, kommer her med deres bedste råd til dig, der skal ud og handle bolig.

Står du og skal finde dit nye drømmehjem, så kan det være en både sjov og næsten uoverskuelig opgave at finde den rette bolig og lavet et godt boligkøb. Der er enormt mange ting, der skal gå op i en højere enhed for at ramme det helt rigtige sted. 

Psst! Har du forårsblomster i krukker i haven? Så læs her, hvordan du bedst får dem til at holde helt til sommer.

Når (næsten) alle drømme opfyldes

Hvis alle ønsker kunne opfyldes, så ville de fleste af os bo på den helt rigtige beliggenhed i et skønt hjem med den rette størrelse, antal rum og rumfordeling til en pris, der var fornuftig og indenfor det budget, vi hver især har råd til.

Men sådan ser virkeligheden desværre ikke ud. De fleste mennesker er nødt til at gå på kompromis med en eller flere ting, når de handler bolig. Men hvordan gør du det, og hvad skal du tage højde for? Det gør du, i følge eksperterne, ved at forberede dig godt før boligkiggeriet.

De tre bedste råd til boligkøbere i forberedelsesfasen

Her får du Rasmus og Lines bedste råd til dig, der står overfor et kommende boligkøb:

1.
Lav en prioriteret liste med jeres ønsker – man ender altid med at gå på kompromis med nogle af ønskerne, hvorfor det er godt at få snakket om prioriteringen. Det kan være en god ide at få set lidt forskellige områder og boliger, så du får mærket efter, hvad der tænder dig. 

2.
Kontakt gerne en boligrådgiver/køberrådgiver allerede i den indledende proces – det er hjælp til selvhjælp. Der er masser af god sparring at hente bl.a. i forhold til indsigt i markedet, hjælp til forhandling og på den vis kan du i sidste ende både spare penge og opnå et mere optimalt og trygt boligkøb. 

3.
Få styr på det finansielle, så du har et overblik over, hvad der er realistisk at købe for. De fleste banker laver et såkaldt ”køberbevis”.

Rasmus Milling og Line Franck er både ejendomsmæglere og boligrådgivere – de driver sammen firmaet FRANCK MILLING, hvor de vejledere boligkøbere fra boligdrømmen starter til de afsluttende juridiske elementer – find dem lige her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *