Dansk design og liebhaveri i jysk villa

Charlotte og Knuds skønne hjem nær Horsens fjord er en drøm at gå på opdagelse i. Her står designermøblerne som skabt til rummene, der nænsomt er indrettet i en nordisk og moderne ånd.

For efterhånden et par år siden fik lov til at besøge denne pragtvilla i Horsens. Vi er begge opvokset nær byen, så vi kendte godt til huset i forvejen, og da vi så fik lov til at komme på besøg og tage billeder til den lokale avis, var vi henrykte.

Et hjem med overskud og venlighed

OG villaen i Horsens skuffede ikke. Den var lige så stor, elegant og smuk, som vi håbede på. Liebhaveri i særklasse. Indretningen var tidssløs og moderne, og Charlotte og Knud var helt enormt venlige. De stod klar med kaffe og boller. De snakkede og hyggede om os under hele besøget, og vi gik derfra med en god oplevelse i kufferten.

Plus naturligvis en masse gode billeder, som du kan se udpluk af her og blive inspireret:

Allerede ved indgangen står det klart, at her er tale om et hjem udover det normale. Og trappeopgangen er nærmest et kunstværk i sig selv – derfor tog vi også tonsvis af billeder lige her☺️

Køkkenet er holdt i den oprindelige størrelse, der gør det intimt at være i – et godt modspil til de tre store stue langs hele husets sydvest-side, der alle tre er udstyret med nordisk design.

Husets øvrige rum er der mange af – her et lille udsnit + et kig til det skønne udekøkken i haven…vi var på besøg godt fire timer, men vi kunne sagtens være blevet meget længere tid.

Vil du se flere af den slags hjem, hvor ordet liebhaveri ikke kan undgåes – så kig med her fra da vi besøgte en gammel Klitgård ved Vesterhavet.

Du kan i øvrig se hele reportagen og læse den fine historie om Charlotte og Knud i inHorsens lige her.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *