Inspiration fra Milano designuge 2018

Designuge i Milano – vores favoritter byder på sommer, sol og pasteller

Salone del Mobile: 5 varme dage med design og lækkerier i Milano. Vi landede i DK for godt en uge siden, og nu har vi endelig fået samlet vores favoritter. Det kan godt være, at de mørke farver hitter… men vi vil have sommer, sol og pasteller.

– – –

Designuge i Milano. Inspirerende, eksotisk og sjovt. Og det er selvfølgelig derfor, vi tager afsted år efter år. Vi elsker at mærke den intense stemning blandt de unge, up-coming designere, der udstiller under designugen for første gang. At møde de etablerede brands på deres banehalvdel og se, hvilke nye designs de har i ærmerne. Og selvfølgelig at krydre inspirationen med lækker mad, friske is og et glas kølig hvidvin.

Vi har lavet et par ting til Houzz om de danske brands – både unge og gamle – men vi har selvfølgelig også samlet vores personlige favoritter. Bare de ting vi allerbedst ku’ lide. De passer ikke nødvendigvis ind i tidens tendenser, men de er fine, skønne, finurlige og smukke på hver deres måde. Kig med og bliv inspireret!

Farven vi er helt forelsket i!

Det sjove ved en designuge som den i Milano er, at der er et hav af forskellige udstillere. Nye og små designere såvel som store, etablerede brands. Fra Danmark, Italien, Tyrkiet og Japan. Og resten af verden for den sags skyld. Alle som én kommer de med deres bud på fremtidens møbler og tendenser, og der er stor forskel på både farver, stil og form. Og vi ved godt, at de mørke farver er et hit herhjemme lige nu… men vi er blevet helt forelsket i de mange smukke, rosa toner, vi så i Italien.

Inspiration fra Milano designuge 2018
Vi lægger benhårdt ud med vores absolutte favorit, højdepunktet fra hele designugen: denne her stol. Designet af Monica Armani for KFF. Den drømmer vi om! Vi elsker farverne, vi er pjattet med at se jernbanefløjl brugt på den måde og vi er vilde med designet.
Inspiration fra Milano designuge 2018
Det er lidt svært at få den helt rigtige farve frem på skærmen, men de her fliser var bare virkelig fine. Særligt kontrasten mellem de små og store fliser fungerede rigtig godt.
Få inspiration fra Milano designuge 2018
Selv bygningerne i Milano emmer af den der sommerlige, pastelfarvede stemning, som vi gerne vil ha’ med hjem!
Inspiration fra Milano designuge 2018
Det kan jo ikke være lys rosa det hele, og faktisk er vi også ret vilde med den mørkere nuance her. Vaserne er designet af italienske Serena Confalonieri – vægdekorationerne fik vi desværre ikke navnet på!
Smukke, velsmagende is fra Milano designuge 2018.
Alting smager bedre, når det også er smukt at se på… 🙂

Andre højdepunkter under årets designuge

Under jagten på gode oplevelser og godt design faldt vi over en række andre ting, som også ligger højt på listen over årets højdepunkter. Det gælder blandt andet vaserne fra Ekin Kayis, de finurlige klinker fra Fornace Briono og den stilrene stol fra Fritz Hansen.

Inspiration fra Milano designuge 2018
De håndblæste vaser fra Ekin Kayis er helt igennem smukke, hvis du spørger os! Perfekte til at udstille havens sommerblomster.
Inspiration fra Milano designuge 2018
De er måske svære at flette ind på det skandinaviske badeværelse, men hvor skønne er de her fliser lige? Vi elsker dem!
Inspiration fra Milano designuge 2018
En lidt anden boldgade end de ovenstående billeder men ikke desto mindre er vi ret begejstrede for den nye spisebordsstol fra Fritz Hansen – lavet i samarbejde med det japansk designstudio Nendo.

Vil du have mere inspiration fra A little story, så kan du følge os på Bloglovin’ og Instagram – og vi bliver svært glade, hvis du kigger forbi 🙂