Byhus, Faaborg, boligreportage, a litte story, styling, boligstylist, indretning

En af de “mislykkede” …

Den skønneste tagterrasse, det dejligste lille byhus, den rareste dame. Vi kunne blive ved! Det her hus, var bare helt igennem dejligt, og alligevel var der ingen, der kunne bruge det… Øv bøv!


Det sker gudskelov ikke særlig tit (faktisk kan vi stadig nøjes med én hånd, hvis vi skal tælle, hvor mange gang det er sket, de seneste 5 år), men ind imellem laver vi en boligreportage, der simpelthen ikke kan sælges. Det skete med det her lille byhus på Sydfyn, og vi forstår det bare ikke; vi elskede det!

Ejeren var så sød og inspirerende på sin helt egen måde. Hun havde boet i huset gennem mange mange år, og kunne fortælle den ene finurlige historie efter den anden, så vi kunne slet ikke undgå at forelske os i huset, sjælen og den varme, der var i alle kroge. Desværre lykkedes det os ikke at få reportagen ud over stepperne (livet som freelancer stinker ind imellem 🙂 ), så nu vil vi i stedet vise billederne her. Måske kan I se nogle af de ting, vi faldt for?

Finurlige og overraskende detaljer

Det er lidt svært at forklare på skrift, men da vi ankom til byhuset, så vi bare et smalt, hvidt hus (med den flotteste hoveddør) klemt inde mellem en masse andre små huse, men… Da vi så blev ført igennem en lille udendørs gang, kom vi om på bagsiden af huset, hvor den egentlige indgang var. I kan lige ane døren til til venstre på billedet til højre ovenfor. Derfra gik vi op ad trappen til selve huset.

Gårdhaven er omkranset af et fotoatelier og et smykkeværksted.

Det var en KÆMPE overraskelse, at huset var SÅ hyggeligt og helt igennem smukt og rart på bagsiden. Tænk lige at sidde dér og nyde kaffen i en lille solstråle.

Mindst lige så fedt var det, at ejerens mand havde bygget et stort glasparti over hele trappen og indgangen til selv huset, så vi gik i læ (for solen…) – og det var helt perfekt til planter, kølige sommerdage og lune sensommeraftener.

Og så var der også lige en tagterrasse… what’s not to like?

En varm tidslomme

At træde ind i det sydfynske byhus, var som at træde ind i en lille tidslomme. Moderne indretning var der intet af, men der var kvalitet, en stor kærlighed til håndværk og masser af livsnyderi – og det kan vi jo ikke stå for. Kig med på billederne og dan jeres eget billede af stedet; måske er det ikke tydeligt nok (siden ingen ville købe den), men det hjem er et af de fineste, varmeste og mest personlige hjem, vi nogensinde har besøgt.

God fornøjelse 🙂

Vi er nødt til lige at smide et par stykker mere udefra…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *