Har du ikke råd til ferie? Få hotelstemning i dit soveværelse

Hotelstemning. Er der noget mere lækkert? Efter en lang hård vinter drømmer du måske om at pakke kufferten, rejse til sydens sol og slappe af i hotellets skønne omgivelser. Det gør vi i hvert fald, men vores pengepung siger nej. Derfor forsøger vi i skrivende stund at oppe indretningen i vores soveværelse lidt, så det emmer bare en anelse af hotel, god stemning og afslapning.

Det behøver ikke at koste alverden at omdanne soveværelset og give det en snert af hotelstemning – her få du 6 gode råd.

Tips til hotelstemning i soveværelset

1.
Du kan som udgangspunkt starte med at rykke op i rummet. Kig dig omkring og fjern alt det, der forstyrrer dit øje. Når du er på hotel, er rummet så fyldt med legetøj, snavset tøj og kasser med julepynt? Nej! Fjern det og alt andet, der minder om hjemmeligt rod. Læg en enkelt bog på dit sengbord og lad ellers rummet fremstå enkelt og rent.

2.
Et hotelværelse dufter som regel godt (hvis du er på et godt et – visse steder kan lugten være anderledes skidt)…men i drømmen dufter hotelværelset godt, og det kan du også få dit soveværelse til. Gør rent, luft ud og sæt et duft-lys eller en anden rum-duft ind i soveværelset.

3.
På det ideelle hotel er der en overflod af lækre puder og et skønt sengetæppe, som oser af luksus og lækkerhed – det kan måske være svært at fremskaffe i billig form, men brug gerne lidt penge på et par flotte puder til din seng.

4.
Hvis du gerne vil bruge lidt ekstra penge på dit soveværelse, er det sengetøjet, du skal smide dem efter – smukt, blødt sengetøj er guld værd. Når du sover i sengetøj af høj kvalitet, kan du ikke andet end føle dig forkælet og sove lidt bedre.

5.
Et af de skønneste ting ved at være på hotel er den morgenkåbe, der som regel hænger i skabet. En stor blød en du kan putte dig i før sengetid eller efter bad…køb sådan en eller en let kimono. Begge dele fører tankerne hen på forkælelse og afslapning.

6.
På et hotelværelse er der altid gode gardiner, så du kan lukke af for verden omkring dig – du bør kunne gøre det samme i dit soveværelse, så du ikke bliver forstyrret i din søvn af sol og lys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *