Farvemekka fra Marokko


I sidste uge var vi i Marokko – på vores årlige inspirationstur!

Vi plejer at være til designuge i Milano og ind imellem andre steder. Sidste år var vi i London, men i år gik turen til Marrakech for at kigge på farver, former, tekstiler, keramik og alt muligt andet.

Intense Marokko

Det var en vild tur. På godt og ondt. Det er meget intenst at være gæst i Marrakech for gaderne er små, menneskerne mange, køretøjerne hurtige og her er fyldt med indtryk og der er sjældent ro.

Menneskerne var utrolig søde ved os, når vi spurgte på priser, materialer og anvendelsesmuligheder, og det var alt i alt utrolig postivt at handle med butikkerne i byen, hvilket også til dels var formålet med rejse. At købe ind.

Kamera i hånden

Vi var ikke taget til Marrakech for at tage den obligatoriske blogger-tour, så selvom vi besøgte et par populære spisesteder og den hemmelige have, kan vi ikke fortælle, om det er en god by at tage på ferie i. Vi var der for at arbejde og til det var byen ganske god.

Men selvom vi var på job, var kameraet ikke gemt væk. Det er næsten konstant fremme, når vi jobber, så vi kan dokumentere alverdens ting.

Og I skal da også se lidt af alt det, vi kom forbi på vores vej – her er det🙂

Vil du hellere inspireres af smukke boliger, så tag lige et kig på de her to:
Haveglæde og god stemning i Skjern
Smukke pasteller hos Janni i Ringsted

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *