Ferm Living & Flügger: Indret dig med forårets bløde farver i 2020


Farver: Er du en af dem, der har haft lidt svært ved at følge med på farvefronten i boligindretningen de seneste år, hvor sprælske toner har domineret. Så kan du godt glæde dig til 2020, når det kommer til valg af farver.

Det tegner til, at de rolige naturlige farver igen er tilbage, og det er jeg, MetteMaje, personligt ret glad for – derfor stak jeg også næsen forbi Ferm Living’s showroom i går for lige at se, hvad de havde på paletten for det nye år af farver og designs – og det ser afdæmpet, smukt og naturligt ud.

Se selv med her:

Rå materialer og enkel stil

Kigger du rundt på tendenserne på boligfronten lige nu, så er det de naturlige farver, de ærlige materialer, de mere rå tekstiler og enkle former, der er i spil.

Det er som om, at vi efter en periode med dekadence og volume nu har brug for det modsatte – det enkle og mere brændte look med få markante farveindslag som eksempelvis den klassiske blå, der ifølge Pantone bliver årets farve.

Drømmer du om et nyt badeværelse? Så kig med lige her og find inspiration til det, der rører sig på den front i 2020.

Tid til at stoppe op

Kort fortalt peger boligstilen 2020 mod en opbremsning – vi køber ikke ind som gale uden omtanke. Og når vi køber nyt, så køber vi kvalitet og langtidsholdbare løsninger, der gerne må være skræddersyet til os.

Vi prioriterer stadig vores hjems indretning højt, men der er fokus på komfort og praktik fremfor at vise sig frem. Vi vil gerne det gode og enkle liv, hvor sundhed og miljø er i fokus – det ses også på de varer, vi vælger at købe.

Vi vil sove godt, sidde godt og have tid til at mærke tiden og rummet omkring os i 2020 – og det er da en tankegang, som jeg i den grad hilser velkommen😊

Nu er det jo med boligindretning som med mode og meget andet – det bevæger sig i flere retninger og peger ofte så bredt, at man altid kan finde sig selv i noget af det. Sådan har jeg det med 2020 – jeg kan finde mig selv i noget af det, for jeg er helt færdig med klare farver, men til gengæld elsker jeg at være tilbage i de naturlige, brændte jord-nuancer (modsat de mere farverige jeg lige prøvede af i en periode.)

Et fredeligt udtryk i hjemmet

Nu vi er ved det med de afdæmpede farver, så tikkede der netop et lille nyhedsbrev ind i min mailboks fra Flügger, hvor de beskriver en af forårets farvetendenser sådan her:

1. Beige toner og lyse naturfarver giver en blød og let stemning, som vi alle længes efter, når de mørke måneder er på retur. Sammen giver farveskalaen et harmonisk look. Mal både vægge, paneler og loft, og få et ekstra effektfuldt udtryk.

Jamen – det er jo præcis som jeg kan lide det lige for tiden – jeg ved ikke med jer, men jeg byder i hvert fald en fredelig og rolig boligstemning velkommen i 2020.

Her kan du se et par af Flüggers pressebilleder taget af Anitta Behrendt – som meget fint illustrerer den basis-sanselige-stemning, jeg kort har forsøgt at beskrive:

Psst! Vil du vide, hvilke planter du skal indrette dig med i 2020, så læs med lige her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *