Dansk design, minimalistisk,

Følg os på Bloglovin’

Follow my blog with Bloglovin

Vil du holdes opdateret med de nyeste ting på bloggen, så kan du nu følge os på Bloglovin’

Og ja, vi indrømmer gerne, at vi måske ikke har været de allerbedste til at komme op i omdrejninger på blogdelen af vores lille virksomhed. Der har bare været så meget med nullermænd og mor-står-i-køkkenet-ting, at det ikke lige er blevet… Ej, spøg til side, som man siger.

Da vi startede A little story var vi bare en fotograf og en journalist på jagt efter skønne, personlige hjem til boligreportager, og det gik slag i slag helt fra begyndelsen. Så der har vi lagt vores tid. Sidenhen kom der en barsel eller to indover vores arbejde, og derfor har vi måtte sande, at ting bare tager tid. Nogle gange mere tid end vi har tålmodighed til. Og sådan har det været med bloggen. Vi har ikke kunne få greb om den før nu – men nu er vi til gengæld på banen for fuld skrue.

Hvad er Bloglovin’?

Der er mange ting, man skal finde ud af, når man starter op i denne her blogverden. En af dem er Bloglovin’. Et smart side der gør det muligt at holde styr på alle de blogs, man elsker at følge. Og opdage nye, for den sags skyld.

Vil du notificeres, når der kommer nye indlæg på A little story, så finder du os i søgefeltet på Bloglovin’, klikker “follow” og vupti: næste gang du logger på Bloglovin’ vil du se de nyeste indlæg på alle dine favoritblogs direkte på forsiden.

Vi glæder os til at se dig derinde!