Fotokuns, photo art, fotografi, gallerivæg, yellow korner, bernhard hartmann

Fotokunst: 2 webshops du skal kende, hvis du elsker fotokunst

At finde skøn og anderledes fotokunst på nettet er lidt som at lede efter en nål i en høstak. Vi er svært afhængige af to specifikke webshops, der byder på finurlige værker – og dem vil vi gerne dele med dig.

– – –

Vi elsker fotokunst. Havde vi haft så mange penge, at vi kunne gå ind på vores yndlingsgallerier og købe lige præcis dét, vi gerne ville ha’ – så havde vi gjort det. Men så mange penge er der nu engang ikke i at blogge, indrette og skyde boligreportager. Derfor må vi nøjes med det næstbedste: internettet. Og vi har to webshops, som vi gerne vil dele med jer. Ingen reklamer, bare et fif fra os til jer! Her finder vi selv fotokunst til væggene, og det gør vi blandt andet, fordi der er en lang række finurlige værker og Limited Editions, der gør kunsten lidt speciel. Og det elsker vi!

Yellow Korner

Den første shop – og måske vores absolutte yndlings – er Yellow Korner. Et fransk koncept (bare rolig, siden er på engelsk) som er startet af Alexandre de Metz og Paul-Antoine Briat i 2006. Her finder du udelukkende fotokunst af høj kvalitet og i forholdsvis små oplag, hvilket i sidste ende betyder, at risikoen for at alle naboerne har det samme billede om en måned, er forholdsvis lille.

Billedet i toppen er fra shoppen og lever sit liv på Camillas skrivebord. Det er skudt af Bernhard Hartmaan og apropos fotografen, så er det fine ved Yellow Korner blandt andet, at billederne er signeret. Derudover får du et ægthedscertifikat med i handlen.

Og så får du lige et kig på de billeder, vi drømmer om at købe næste gang…

Fotokunst, Yellow Korner, Bernhard Hartmann, Nicolas Guerin, Gallerivæg, kunst
Til venstre er det “La cucina” af Bernhard Hartmann og til venstre “Free The Nipple” af Nicolas Guerin. Begge fås fra €94.00 for en lille udgave inkl. passpartout og ramme.
Fotokunst, Michael Poliza, flamingo, pink, sort, gallerivæg, kunst
“Pink Flamingo Formation” af Michael Poliza. Fra €89.00.

Saachi Art

Her er en webshop, der ikke kun forhandler fotokunst, men også alskens andre former for kunst. Vi har kun forsøgt os med fotografierne, og derfor kan vi ikke skrive mange ord om de andre muligheder. Men har du købt anden form for kunst på shoppen, så hører vi gerne om din oplevelse.

Saachi Art har base i Los Angeles, men udbuddet af kunst er internationalt. Det fine ved denne webshop er, at du kan filtrerer din søgning ud fra priser – der er nemlig nogle ret dyre eksemplarer iblandt. Der er både Limited Editions og fotografier, der kan købes som “original” eller konverteres til et digitalprint, hvilket sænker prisen væsentligt. Men husk, at du skal betale told, når du handler i USA – det havde vi lige glemt første gang, vi handlede der.

Her er et lille udvalg af de billeder, vi drømmer om…

Fotokunst, fotografi, billedvæg, inspiration, saachi art,
Til venstre er “Sandwich” af Andrew Tarnawczyk til $345 USD. Til højre er “Alice In Wonderland. Unexpected Happiness” af Inna Mosina, fra $70 USD hvis man vælger print på fotopapir.
Lost in a dream, drømme, fotokunst, kunst
“LOST IN A DREAM” af Anett Udud – fordi vi begge har det med at fortabe os i drømme! $495 USD

Psst…. Nu bruger vi jo selv en del af vores tid bag kameraet, så der kommer snart en lille serie fotokunst fra vores hænder også. Følg med her på bloggen eller på Instagram, så du er først, når det sker. Det bliver nemlig også i et begrænset oplag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *