Fransk stemning og svensk idyl i hyggelig villa i Helsingør

Boligreportage fra et stemningsfuldt hjem i Helsingør indrettet med en blanding af svensk og fransk interiør.

Farverne grå, hvid og sort danner base for Ulrika Horns stemningsfulde hjem i Nordsjælland, hvor hun bor med sin familie. Hun mikser den rolige base med få støvede farver og et væld af smukke loppefund fra Danmark, Sverige og Frankrig.

Har øje for detaljerne

Velkommen indenfor i et sandt skattekammer for øjet. Her i det solide hus på en bakke midt i Helsingør er én ting sikkert, du keder dig ikke, når du er på besøg.

Her er alverdens gode fund stillet op, så det er lige til at blive misundelig over. Boligen emmer af fransk stemning, indretningen er hyggelig og skøn, og det samme er husets ene ejer, Ulrika Horn.

Her er et af de hjem, hvor man allerede ved hoveddøren kan mærke de gode energier. Ulrika er et fint og hjertevarmt menneske, der bød velkommen med både kaffe, kage og en masse gode råd omkring vores virksomhed. Hun har selv været selvstændig, og det var rart med en god snak om alt det, der følger med livet, når man arbejder på den måde.

Vi havde den fineste formiddag i huset i Helsingør, og solgte senere reportagen til Søndag. Det er efterhånden et stykke tid siden vores besøg, men her kan du se, hvor fint Ulrika har indrettet sig.

Og er du nysgerrig efter at se, hvor meget der har ændret sig siden vores besøg, så kig ind på Ulrikas instagram @a_nordic_story og bliv inspireret.

I et lille udehus er der indrettet til hygge og samvær på de kolde dage

Se flere smukke boliger lige her:

Der er ikke fransk stemning, men derimod dansk sommerhusstemning i et af Danmarks mest hyggelige sommerhus lige her.
eller
Smut forbi London og se en dansk families indretning i storbylejlighed liger her.

Shop særlig udvalgt interiør

OG drømmer du om fine kopper til dit hjem, et rustikt spejl eller en smuk vase i genbrugsglas – så kan du købe det via vores shop “End of story” lige her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *