Halløj fra @arablestreet

Der er så mange af jer søde følgere på IG, der har spørgsmål til en masse ting. Både hos mig og hos @voresgamleskole. Så vi vil ganske enkelt begynde at blogge.


Så hvad skal mit første indlæg på @arablestreet mon handle om? Mig selv, selvfølgelig. Bare for at være lidt selvfed på en træt fredag.

Jeg tænker, at jeg vil introducere mig selv, så I ved, hvem I følger, når I kigger på @arablestreet. Jeg hedder Camilla Skøtt, jeg er 33 år (når børnene vågner på skift hele natten, føler jeg mig mere som en på 83…), jeg er gift med en sød og dejlig mand, Torben, og sammen har vi 3 børn på 8, 6 og 3 år – ingen af dem optræder særlig tit på IG.

Som regel står jeg bag kameraet, og det er ikke med min bedste vilje, når jeg poserer foran. Alligevel havde jeg en idé om, at jeg jævnligt er med på mine egne IG-billeder, men jeg har lige scrollet gennem fotorullen, og det viser det sig, at det er løgn! Og når jeg er med, er det sjældent med front mod kameraet, så I må se, om I kan stykke jer frem til et samlet billede 🙂

Hvorfor @arablestreet?

Jeg fik ikke nævnt det i præsentationen lige før, men jeg har jo også en kusine (faktisk har jeg flere), nemlig Mettemaje fra @voresgamleskole, som jeg også driver A little story med. Her laver vi alt muligt om bolig, indretning og det gode liv, og på et tidspunkt gav det mening, at vi også privat var til stede på IG – og deraf opstod @arablestreet.

Navnet “arablestreet” er i øvrigt bare en total fordansket oversættelse af “Agervej,” hvor vi bor.

Apropos hvor vi bor; vi bor i den gamle del af Stensballe (nogle benævner det endda Gl. Stensballe af samme årsag 🙂 ), der ligger i udkanten af Horsens. Her har vi revet et hus ned og bygget et nyt, hvilket var en slags kompromis mellem Torben og jeg – han ville gerne have nyt, jeg gammelt, og nu bor vi et nyt hus i en gammel have.

Ikke mere snak fra mig i denne omgang, men her får I et par billeder af huset. Hvis I ikke allerede følger med på IG, håber jeg, at I vil gøre det fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *