Haveglæde og god stemning i Skjern


Efter en fuldstændig fantastisk weekend med godt vejr det meste af tiden er havearbejde nok noget af det, de fleste danskere har brugt tiden på. Hvis jeg ikke gætter meget forkert, tror jeg også, Sarah Juhl har brugt en time eller to mellem planter og blomster i sin fantastiske have – som du kan se lidt af lige her.

Lige nu er Sarah og Martins hjem i Boligliv – og i den anledning og fordi vi elsker deres fine byhus med super gode løsninger og en helt enestående have, skal I da også se lidt af alt det gode, vi fik med hjem, da vi besøgte dem.

Følg Sarahs eget univers på instagram: woodeliwood

Men kig først vores lille album herunder og drøm dig væk til lange dage i haven:

Er der ikke skønt både i haven og indenfor i det lille legehus – vil du se en anden flot have, så tag et kig på idylidyl’s fine sted lige her.

Sarah er ikke den eneste med store havedrømme – dem har Camilla også en del af, som du kan læse lige her – og man må sige, at Sarah har skabt mange utrolig fine og stemningsfulde oaser i sin have i Skjern med et orangeri, jeg tror, Camilla er lidt misundelig på. Det er jeg i hvert fald:)

Det er ikke kun udenfor, at huset i Skjern kan noget – indenfor er der også leget på hver eneste kvadratmeter og resultatet er simpelthen så flot, farverigt og indbydende.

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *