Herregård – Storslået og jordnært på samme tid

I foråret 2018 besøgte vi Josefine Gørup og hendes fantastiske herregård på Djursland. Mange af jer følger hende sikkert allerede, men nu kan I se Obdrupgård gennem vores øjne.


Det er snart et år siden, vi besøgte Josefine og hendes kæreste på deres kæmpestore og helt igennem smukke herregård. Det var en imponerede oplevelse, og det var sjovt at høre om den lange rejse fra nedslidt herresæde til nyrenoveret herregård – og der kan vist ikke herske nogen tvivl om, at vi var ret vilde med stedet.

Reportagen vi lavede, har været vist i Jyllands Posten, men hvis du nu ikke er den glade abonnent på lige præcis den avis, har du sikkert ikke set billederne – og dem vil vi gerne vise.

So here it goes… Herregården set med vores øjne 🙂

En herregård og dens køkken

Generelt set var indretningen på herregården virkelig fin og fyldt med farver, og køkkenet var ingen undtagelse. Her havde lågerne den skønneste blå farve, der stod så flot til messinggrebene og den flotte sildebensparket, der fortsatte op på køkkenet.

Sildebensparketten lå kun i køkkenet, da vi var der. Planen var, at det skulle gå igen i både stuerne og køkkenet, og det må virkelig give herregården en stemning af storhed og adel. Wauw, siger vi bare!

Herregården og dens stuer en-suite

Køkkenet var én ting, men stuerne! 3 stk. en-suite og med hver sin farve. Det var SÅ fint, og ord kan slet ikke beskrive det, så I får bare billederne.

Først af spisestuen.

Så af den røde stue.

Og til sidst af den gule stue, som må siges at være vores klare favorit. Den krog der… og så lige med en god bog og et glas hvidvin!

I kan lige skimte det sidste værelse på billedet ovenover; soveværelset. Her var blå igen den gennemgående farve, og Josefine havde virkelig skabt et storslået soveværelse. Siden vi var der, er der kommet låger på skabene, og det har bare gjort det hele endnu bedre. Hvis I ikke følger hende på Instagram allerede, skal I begynde med det samme 🙂

Vi har ikke været andre steder, der var helt så storslåede som herregården, men vi har alligevel besøgt en del skønne hjem efterhånden. Vil du se et af vores mange andre yndlingshjem, så kig med her, hvor der i den grad er gjort plads til en stor familie uden at ejerne er gået på kompromis med æstetikken.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *