Hvidt, lækkert og gennemført

Er du vild med den enkle, lyse og minimalistiske indretning, så dyk ned i Sandras smukke hjem, hvor hvid er den gennemgående farve.

– – –

Vi ser så mange skønne hjem hjem derude, og alle som én inspirerer de os. Den ene dag forelsker vi os i smukke, støvede toner, den næste dag er vi vilde med en ren og hvid indretning. Denne gang er det sidstnævnte, der har vundet vores hjerter – vi har nemlig fået lov til at bringe billeder fra Sandras smukke hjem i Hannover.

Vi har plukket det bedste fra Sandras profil, og vi håber, du har lyst til at kigge med.

Kom indenfor i en skøn, hvid bolig og få inspiration til indretning.
Der var ikke mange selfies at vælge blandt på Sandras profil, så vi byder indenfor med en skøn hårtot. Entréen er lys og varm, vi elsker den gamle dør med de smukke glaspartier og så er der noget helt igennem skønt over samspillet mellem de hvide vægge og træet.

Råt og femininint på samme tid

Det er helt oppe i tiden at male hjemmets vægge, døre og paneler i mørke, støvede nuancer, men der er altså også noget ret fantastisk over en hvid indretning. Enkelthed går aldrig af mode, og det er Sandras hjem et tydeligt eksempel på.

I den charmerende lejlighed har Sandra skabt en helt rolig og minimalistisk base ved at lade alle store flader være hvide. Det gælder vægge, vinduer, døre og store møbler. Og det giver et fantastisk look til det resterende materiale i lejligheden; træet. Det træder frem og bliver til smukke skulpturer på den hvide baggrund.

Smuk, enkel og hvid skandinavisk indretning - kom med indenfor
Er der nogle derude, der IKKE er misundelig på det rum? Lyset strømmer hele vejen ned fra ovenlysvinduerne på førstesalen, og det åbne rum giver luft og plads til store armbevægelser.

Mange elementer i boligen står forholdsvis rå; trappen til overetagen, de smukke gulvplanker, de fritliggende spær etc., men på forunderlig vis tager det ikke charmen og varmen ud af lejligheden, der på én gang er rå og feminin. Fine blomster i klare farver, kurve i naturmaterialer og velvalgte accessories giver modspil til en ellers rå og hvid indretning. Helheden er fantastisk og dragende.

Lys, smuk, hvid indretning i skandinavisk stil.
Fra førstesalen er det et skønt kig nedover spiseområdet, hvor den hvide farve også danner rammen om indretningen – kun afbrudt af Y-stolen i eg.
Få inspiration til skandinavisk indretning.
Den hvide tråd fortsætter ind i stuen, hvor en lille brændeovn giver varme til indretningen. Den er vi lidt misundelige på.

En snert af noget sort

Som udgangspunkt er det hvid indretning, der er på dagsordenen hos Sandra, men der begynder så småt at dukke elementer af sort op i stuen. Og det er ikke helt uden grund. Køkkenet er nemlig mørkere end resten af boligen, og ved at placere små klatter af sort, kommer der en rød tråd i hjemmet, der også favner det mørke køkken.

Skandinavisk og rå indretning i Hamborg.
Dén lænestol gad vi godt eje! Et kig til køkkenet afslører, at væggen er malet helt mørk.

Og når vi siger mørk, så er det jo ikke sådan rigtigt mørkt i det køkken. Endevæggen er malet, og det rå betongulv er mørkere og mere maskulint end plankerne. Det giver ekstra kant til boligen, og det samler køkkenet på en fin måde.

Find inspiration til en lys og skandinavisk indretning.
Den mørke bagvæg samler hele indretningen i et snuptag – og så er den flot mod det rå betongulv.

Luksus på få kvadratmeter

Turen er kommet til to af de mere funktionelle rum i boligen; badeværelset og soveværelset. Her har Sandra ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, men det er alligevel lykkes hende at skabe en luksuriøs, afslappet og personlig atmosfære.

Kom ind og se et smuk, hvidt badeværelse med betongulv.
Badeværelset er en af de fineste løsninger, vi længe har set. Det rå betongulv er så lækkert, og det samme gælder de blotlagte bjælker i loftet. De to elementer er i sig selv nok til at skabe en luksuriøs og personlig stemning, og Sandra har da også ladet den resterende indretning være enkel og minimalistisk.
En fint og feminint soveværelse - kom med og bliv inspireret
Soveværelset er fint, feminint og dejligt. Det perfekte sted til morgenmad på sengen!

Mere fra samme univers

Er du også blevet lidt forelsket i Sandras fine hjem, og vil du gerne se mere? Du kan finde hende på Instagram, hvor hun gemmer sig bag profilen @karlas_view.

Er du generelt set bare vild med den lyse, skandinaviske stil og en charmerende hvid indretning, så kan du også tage et kig på Mariannes ombyggede klitgård. Den er stilren og skøn, og den er fyldt med lækkert design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *