Hyggelig landidyl på Sjælland

For kort tid siden blev Carina Troelsens dejlige hjem vist i Ugebladet Søndag, så nu kan vi også vise det frem her. Vi besøgte hende og familien en hyggelig efterårsdag sidste år og sikke en dag fyldt med hygge i de varme og charmerende rammer.

Huset er nænsomt istandsat, og det er stort, rummeligt og ret fantastisk at gå på opdagelse i. Carina har boet her med sin familie i mange år, og nu har hun faktisk sat det til salg.

Dem der køber huset, får et hjertevarmt hjem med et væld af indretningsmuligheder, finurlige detaljer og ægte landidyl.

Se selv en række af de skønne billeder, vi tog, da vi var på besøg:

Total tapetmisundelse

Carina har en ting for tapet – det ses tydeligt i hele huset. Og hun formår at gøre det så hyggeligt og fint. Det giver stemning til rummene og efter vores besøg hos hende, fik vi selv lyst til at sætte tapet op alle steder i vores egen bolig ☺️

Og andres for den sags skyld. Bare fordi.

Pssst! Er du vild med boliger, der er emmer af landidyl, så vil du også elske huset her.

Carina er et menneske, der er super kreativ og laver alverdens projekter hele tiden. Udover den store kærlighed til tapet, har hun også et firma, der sætter møbler i stand. Hun ombetrækker selv eller laver sengegavle og taburetter med smukt stof. Se hendes arbejde lige her.

Carina og hendes mand købte huset efter et vennepar, der også ledte efter bolig, havde kigget på det. Vennerne ringede til Carina og hendes mand og fortalte, at de havde kigget på det skønneste store gamle hus, som trængte til en kærlig hånd. De troede bestemt, det var perfekt til dem.

Og det var det. De kørte straks ud for at se huset, kiggede ind gennem vinduerne og besluttede nærmest allerede der, at her var deres nye hjem.

Siden da har de total-istandsat huset, som i dag fremstår i moderne form, uden at det har mistet stemningen af landlig romantik. Selvfølgelig også på grund af Carinas kreative indretning.

Som du kan se længere oppe i teksten, har Carina et hyggeligt lille værksted i huset, hvor hun kan sy og være kreativ. Bliv også inspireret af det smukke værksted her, som vi tidligere har besøgt ved Vesterhavet.

5 Comments

  1. Hej Katrine – din besked er simpelhen blevet slugt af min mailboks, så jeg havde ikke set den, og jeg beklager virkelig meget det sene svar. Forhåbentlig har du selv fundet ud af, at huset er salg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *