Hjemmekontor, indretning af kontor, indretning af hjemmekontor, skrivebord, design, boligindretning

Inspiration til hjemmekontoret

Det kan være svært med et hjemmekontor. Særligt hvis man først skal rydde morgenbordet eller er nødsaget til at sidde i sofaen, når man arbejder. Inspirerende omgivelser hjælper på arbejdshumøret, og derfor er A little story gået på jagt efter skønne arbejdspladser i boligen. Her får du et udpluk af vores yndlingsscenarier.

– – –

Vores arbejde bliver mere og mere fleksibelt, og for mange af os er det ikke udsædvanligt med hjemmearbejdsdage. Derfor er det vigtigt at lave en indretning, som virker inspirerende og giver arbejdslyst. Har du muligheden, så indret dit kontor i et værelse for sig, så du lettere kan adskille arbejde og fritid – det kan hurtigt blive en stressfaktor at se på sin computer og arbejdspapirer dagen lang.

Det handler om at skabe en stemning af ’at gå på arbejde’. Også selvom du i virkeligheden bare går ind i et andet rum eller sætter dig ved et andet bord.

 

Få plads til alle dine aktiviteter

Når du skal indrette dit hjemmekontor, så overvej dine behov. Har du kun brug for et skrivebord og en computer eller skal du have plads til at arbejde med diverse papirer, printer og måske endda udfolde dig kreativt? Er det kun dig, der skal bruge kontoret eller skal der også være plads til andre? Og skal kontoret have andre funktioner, fx som gæstesoveværelse?

Nedenfor er en fin løsning, hvor opbevaringsplads og skrivebord er integreret. Holder du dig til tone-i-tone og lyse træsorter, får du et stilrent og minimalistisk look.

 

Indretning, inspiration, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads, interiør, opbevaring til kontoret
@freshome

Hold styr på dine aftaler

Et fuldtidsarbejde i en travl hverdag kan være svært at holde styr på. Derfor er en kalender helt uundværlig, men det er en opslagstavle faktisk også, hvis du spørger os. Du kan organisere dine aftaler, gøre dem synlige og skabe overblik. Udtænk et system, der passer til din hverdag, og gør tavlen lækker for øjet – på den måde kan du ikke undgå at smile en lille smule, når du går på arbejde på dit hjemmekontor.

Personligt er vi vilde med korktavlen, der fylder hele væggen. Hold dig til naturfarver og -materialer og skab et nordisk, varmt udtryk.

 

Opslagstavle, korktavle, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads, workspace, inspiration, indretning
@interioriza.me

Pynt med grønt

Der er ikke noget som planter og blomster, der kan skabe liv og umiddelbar glæde. Lav små stillebens, hæng dem på opslagstavlen eller sæt dem i store krukker på gulvet og i vindueskarmen.

 

Planter, grønne planter, blomster, indretning, inspiration, kontor, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads
@abeautifulworkspace

Skab inspirerende rammer

Det skal være dejligt og inspirerende at gå på arbejde derhjemme, og kreativiteten og effektiviteten flyder bare bedre, når man føler sig godt tilpas. Indret din arbejdsplads med ting du holder af, hæng smukke billeder på væggene og lav finurlige stillebens, der gør dig glad.

Småting som clips, tape og andet godt kan du gemme i fine æsker eller i en glasvase som på billedet nedenfor.

 

Stilleben, gallerivæg, arbejdsplads, hjemmearbejdsplads, hjemmekontor, kontorinspiration, inspiration, indretning
@decordots

Og så lidt flere…

 

Hjemmekontor, naturmaterialer, nordic living, inspiration, kontorinspiration, indretning, kontorindretning, arbejdsplads, hjemmearbejdsplads, hjemmekontor
@mycosyretreat

 

Hjemmekontor, hvidt kontor, grønne planter, indretning, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads, inspiration
@papernstitch

 

Opslagstavle, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads, inspiration, indretning
@apartment34

 

Hjemmekontor, industriel stil, rå, moderne, hjemmekontor, hjemmearbejdsplads, indretning, inspiration, boligindretning, boliginspiration
@linaostling

 

Follow my blog with Bloglovin

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *