Inspiration til indretning af sommerhus – Se de skønne billeder


Drømmer du også om et sommerhus? Det gør vi, og hver gang vi besøger et, suger vi til os af den hyggelige, afslappende og rolig stemning, der gerne er i et sommerhus.

Sommerhusdrømme

Måske har du netop købt et sommerhus og skal i gang med indretningen, eller også går du og ønsker dig et – så kan du få en masse inspiration lige her fra vores billedserie med udpluk fra de fineste detaljer i de sommerhuse, vi har besøgt de seneste år.

Vi har plukket lidt ud af gamle boligreportager med hovedsaglig små sommerhuse og sat det sammen til et tableau af inspirerende og hyggelige billeder – kig med her og kom i sommerstemning😎

Drømmer du om en stemningsfuld terrasse? Lad dig inspirere lige her

Hyggelige sorte sommerhuse

Hvis der er noget, som kan understrege stemningen af sommerhus, så er det af en eller anden grund et sort malet sommerhus i træ – det kan bare et eller andet, som gør huset tiltrækkende, enkelt og samtidig hyggeligt.

Leverum til afslapning

I et sommerhus skal der være plads til at slappe af, snuppe sig en lur, læse en bog eller sidde og kigge ud på naturen – og indretningen må gerne være lidt mindre skarp end i et rigtigt hjem. Her er det velvære, som er i fokus.

Det hyggelige køkken

De fleste synes (det gør vi i hvert fald), at sommerhusliv er lig med god mad, og det kræver et køkken til at forberede det i. Men det kræver ikke nødvendigvis et luksuskøkken, meget mindre kan gøre det – og igen er den hyggelige atmosfære i centrum.

Sov godt og længe

Hvis man kan få lov for børnene, så findes der ikke noget skønnere end at sove længe i sin ferie eller i weekenden – omvendt er der også noget helt vidunderligt i at stå op med solen og tuller rundt i de tidlige morgentimer med en god kop kaffe og mærke nærværet med naturen – uanset hvad så skal der sovepladser til i et sommerhus, og det må gerne ose lidt af gamle dage.

Det lille hus

Et toilet skal der til selv i et sommerhus – og her kan det gå flere veje i et fritidshus. Der er dem, der gerne vil have det lidt lækkert, i mens andre synes, det godt må være primitivt, så længe det fungerer.

Skal du ud og kigge på ny bolig her i foråret, så læs eksperternes råd til, hvordan du forbereder dig bedst – se lige her.

Naturen kalder

Selve huset og indretningen er én ting, når det kommer til at slappe af i sommerhusland – noget andet og måske mere vigtigt er den skønne natur, som ofte omgiver et sommerhus. Den betyder alverden for følelsen af at kunne koble af fra hverdagen og bare nyde livet – naturen og samværet i den er alt det, de fleste søger i et sommerhus.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *