Japansk inspiration: Kig med indenfor hos keramikeren Sara Scheel


Japansk: I Vejle bor keramikeren Sara Scheel med sin familie i et hus, der er indrettet enkelt og roligt. Inspirationen er japansk og det er tydeligt at se i hele hjemmet.

Sara har altid elsker den japanske tradition for håndværk og det enkle liv, og den forkærlighed er smittet af i indretningen af den bolig, hun deler med sin familie udenfor Vejle.

Her er linjerne rene, væggene rå og indretningen enkel – altså nærmest japansk – vi har taget et lille udsnit af en boligreportage, vi lavede for et par år siden, hvor fokus var japansk inspiration, og sat sammen til et lille galleri herunder.

Her kan du med lethed se, hvad der inspirerer Sara Scheel – og samtidig se et udsnit af Sara’s eget smukke keramik, som du også kan finde lige her.

Savner du inspiration til at indrette din stue? Få en masse inspiration og ideer lige her.

Renovering og køkkenalrum

Da vi besøgte Sara, havde hun og familien netop overstået en større renovering af deres hus – de gik fra at have små rum i køkken og stue til at have ét stort fælles køkkenalrum.

Selve køkkenet er snedkerlavet og nøje udvalgt med gode materialer og et roligt udtryk. Det samme er tilfældet på badeværelset, som også er sat i stand – her skulle det enkle og rolige udtryk også være gennemgående.

For Sara har det været vigtigt, at parcelhuset ikke blev omdannet til noget, det ikke er. Det skal stadig syne af det oprindelige et-plans-parcelhus, det er, og så må det samtidig meget gerne pege i en retning af både Danmark og Japan, der er en stor inspiration for hende.

Det er nu også tydeligt at se i indretningen, at Sara er fan af rene og rolige linjer – kig selv med lige herunder:

Skal du købe bolig? Læs med her og bliv klogere på, hvad du i hvert fald bør have styr på, før du går i gang med boligjagten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *