julepynt inspiration

Julepynt og juleinspiration i Rinas smukke julehjem


Vi er ikke selv for alvor kommet i gang med julepynt, gran og juletræ endnu. Det kommer nok i weekenden, og indtil da suger vi alle andres billeder med julepynt og juleinspiration til os fra Instagram og boligbladene. Og vi kigger naturligvis også lidt på de flotte julehjem, vi gennem tiden har været ude og besøge. Sidste år besøgte vi Rina Schmidts smukke hjem, og se lige her hvor fin hun har dekoreret med julepynt.

Vi har besøgt Rina et par gange i Uldum i Jylland, og det er altid en fornøjelse at være på besøg på den gamle gård, hun har overtaget med sin mand og deres børn. Det var det også denne gang, da det mest handlede om julepynt.

Parret overtog hjemmet efter svigerfamilien og har gennem de seneste år renoveret den og gjort den til deres egen. Her er indbydende, hyggeligt og plads til både store og små.

Ren hygge i julehjemmet

Da vi besøgte Rina sidste jul var det en varm oplevelse, lige fra vi trådte ind ad døren. Der var den fineste julepynt og juleinspiration i alle hjørne og alle rum. Vi blev så glade af vores besøg i det hyggelige julehjem, at vi synes, I fortjener at blive det samme.

Så tag en tur med indenfor hos Rina. Lad dig inspirere af alle de smukke kranse, ophænge og den gode stemning.

Psttt!!! Se også Rinas dejlige hjem på hendes instagram-profil lige her.

Døjer du med kondens og dug på ruderne derhjemme – bliv klogere på, om du skal være nervøs for det eller ej – læs med her.

Træt af julen? Så kig med her og glæd dig til sommer og sol med inspiration til hyggelige oaser i haven.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *