Landets smukkeste værksted – med kig til havet og vinduer fra gulv til loft

Designer Marianne Just har Danmarks skønneste værksted ved Vesterhavet i en lille træhytte. Et perfekt arbejdsrum som de fleste ville gi’ deres højre arm for at kunne arbejde fra. Vi ville i hvert fald gerne!

Det er en del år siden, vi besøgte Marianne Just på en varm efterårsdag, hvor solen skinnede (noget af tiden) og lyset faldt perfekt. Vi var ret nye freelancere på det tidspunkt og kæmpede stadig for at finde vores roller og selvværd i en svær branche, og vi var noget så nervøse for at besøge Marianne i hendes hjem. Et renoveret klithus.

Men straks vi kom til hoveddøren forsvandt alt vores uro, for vi blev taget godt imod af det sødeste og mest venlige menneske, Marianne Just. Og hold nu op et hjem. I kan se det lige her – og sikke en dag fyldt med inspiration og gode snakke.

En stor oplevelse for os

Marianne har boet i London, rejst verden rundt og havde så rolig en aura, at vi lod os tryllebinde af hende og det smukke univers, hun har skabt både i sit hus, men også i det hyggelige værksted.

Stadig i dag alle de år efter taler vi ofte om den dag. Fordi Marianne besidder sådan en smuk ro, og fordi dagen var noget nær den perfekte arbejdsdag. Sådan en dag der gør, at det er værd at køre i timevis for at besøge folk og deres boliger uden at tjene ret meget på det.

Heldigvis har vi mange af de dage, så vi er ret heldige 💛

Marianne er tekstildesigner, og i værkstedet væver og producerer hun de smukkeste ting. Se dem og det smukke rum lige her – måske kan du få idéer til dit næste arbejdsrum 🙂

Vil du se mere læse mere om vores liv som indretningsglade freelancere, så ta’ et kig under vores private profiler både her på siden og på instagram.

Du finder Camillas seneste indlæg lige her, og besøger hende på Instagram under @arablestreet.

MetteMajes sidste indlæg finder du her, og smut gerne forbi @100kvm_eventyr, der er hendes profil på Instagram.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *