Lys og indbydende villa i Dragør


Villa: Det blev en spændende dag fyldt med gode snakke og inspiration, da vi besøgte Maria Damm fra Mod-Studio i den hyggelige villa i Dragør. Vi skulle fotografere hendes hjem, en hyggelig villa, men kom derfra en hel del klogere på Maria’s vej til at blive selvstændig med egen webshop.

Maria Damm bor i en hyggelig renoveret villa i Dragør med sin mand og deres to drenge. De boede tidligere i et andet hus, men faldt for huset her, fordi det ligger på en rolig og hyggelig villavej med mange børnefamilier – altså perfekt location for en familie på fire.

Selve huset skulle igennem en større istandsættelse, før familien kunne indtage rummene, og meget af det stod parret selv for lige fra at lægge nye gulve til lofter og nyt køkken.

Selvstændighed og strik

I 2018 sprang Maria ud som selvstændig efter en karriere i reklamebranchen. Hun åbnede sin egen webshop: mod-studio.dk

Her strikker hun de smukkeste (og blødeste) puder og tæpper af merinould, og designer plakater, smykker og tasker….altså et lille univers af velvære. Og alt det snakkede vi en masse om, da vi besøgte Maria – om at have modet til at turde blive selvstændig og fornøjelserne ved at være det – alt i alt var det en skøn dag i hyggelige rammer, som du kan se lige her:

Elsker du planter? Så kig med indenfor i Charlottes skønne hjem – lige her!

Du kan også blive klogere på, hvilke planter du skal købe i 2020, hvis du vil være med på moden – lige her.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *