Lyst hjem i Grenå fyldt med særlige fund og hygge


I Mia’s skønne hjem i Grenå er der fokus på, at alle i familien skal trives. Mia bor med sin mand og deres to piger, og rummene er indrettet, så alle kan sidde i sofaen og hygge, eller være rundt om spisebordet med gode venner og spise noget af den dejlige mad, som Mia elsker at lave.

Det er et par år siden, vi besøgte Mia i Grenå. Vi fik lov til at komme på besøg, fordi vi et par måneder forinden havde besøgt Mia’s mor i et fint byhus i byen. Hun fortalte om sin datters skønne hjem, og vi fik arrangeret et besøg.

Og det var virkelig en hyggelig dag fyldt med en masse inspiration og gode snakke om indretning og meget andet. Sådan går det ofte, når vi er ude og lave en bolig. Vi ender med at snakke om alt i livet, og det er en af de ting, vi elsker mest.

Det var en lidt grå dag, da vi besøgte Mia i det nybyggede hus, som hun selv har fået bygget med sin mand. Huset er åbent, lyst og venligt med højt til loftet og store gulv til loft vinduer. Det er sådan et hjem, hvor man allerede i entréen føler sig godt tilpas. Det gjorde vi i hvert fald. Og da vi så havde snakket lidt med Mia, fik vi lyst til at blive resten af dagen, for hun var virkelig godt selskab. Og så havde hun bagt til os. Hun forstod på alle måder at skabe en hyggelig ramme for vores dag i hendes hjem.

Se hvor skønt hun bor lige her

Du får lige et minigalleri fra hjemmet, inden vi fortsætter.

Vi er vilde med den cognacfarvede daybed, keramikken og de smukke nips-genstande, Mia har samlet gennem tiden. Farverne er naturlige og varme, og det er tydeligt at se, at her er et hjem fyldt med livsnyderi og hygge.

Har du aldrig været i den lille jyske by Grenå, så bør du måske overveje det – her er både en idyllisk by, havn og strand. Se mere om byen lige her.

Badeværelset er indrettet med varme farver. Og læg mærke til, hvordan der selv herude er smukke, finurlige opsætninger, der giver personlighed og stemning til rummet.

Forsiden af huset. Her kan man for alvor se, hvordan de store gulv til loft vinduer går rundt om huset og suger en masse lys til sig. Selv på en grå dag. En stor træterrasse går langs huset, og her er dekoreret enkelt og stilrent.

Vil du se flere smukke hjem, så kig på et par af de herlige hjem, vi også har besøgt:

Kig indenfor hos Carina i det hyggeligste hus med smukt tapet og bondeidyl på Sjælland.

Besøg Charlottes liebhaverhjem i det jyske.

PSSSTTT: Kunne du tænke dig at få dit hjem på vores blog, så find vores mail under kontakt lige her og skriv til os, hvis du bor hyggeligt, personligt og rart.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *