Når genbrug bliver (rigtig) godt

Genbrug er hot! Og vi er kæmpe fans af recycling og upcycling, og vi bliver altid meget glade, når vi besøger folk, der forstår at genbruge på den flotte måde, hvor stil, farver og stemning går op i en højere enhed. Og vi har være lidt i gemmerne for at finde noget af alt det gode genbrug frem☺️


De seneste fem år har vi @arabelstreet og @voresgamleskole besøgt rigtig mange skønne danske og udenlandske hjem – alle de steder vi besøger er indrettet med hjertet og alle er de dejlige – og rigtig mange steder er der mere eller mindre genbrug i hjemmet, og hver gang vi ser det, bliver vi glade.

Det er ikke en hemmelighed, at vi går stærkt ind for den bæredygtige måde at indrette sit hjem på – enten med genbrug eller gedigne kvalitetskøb, som holder år efter år. 

I dag hylder vi en lille håndfuld af de rigtig god genbrugs-fund, vi er stødt på gennem tiden. Se lige her.

Bevarelse af alt det fine

Tjek lige de her baderum ud, hvor man har beholdt enten fliser eller gulv – det fungerer da super godt.

Alt det der giver dit hjem liv

En gammel tavle, en tallerkenrække og en skydedør er bare noget af det, der giver karakter til boligen – og her kan du se en masse af alt det, der gør et hjem hyggeligt og rart.

Et vindue deler rummene

Et gammelt vindue er noget af det, rigtig mange bruger i deres hjem – og det er altså en løsning, som altid holder – synes vi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *