Nordisk stil i London


Her midt i sommervarmen (i hvert fald i dag) tager vi et lille kig tilbage på vores besøg hos Christina Thaisen, der ejer @nabolondon – her var det tydeligt, at der boede et par med en stærk kærlighed til godt design.

Vi besøgte Christina i den lejlighed, hun dengang delte med sin skønne familie. I dag er de flyttet tættere på sønnens børnehave. Men da vi besøgte dem, boede de i en nedlagt marmelade-fabrik i det skønne Blomsberry kvarter i London med små spændende butikker, spisesteder og god stemning i gaderne.

Hang til danske klassikere

Vi var meget spændte, da vi skulle besøge Christina i forbindelse med en designuge i London. Hvordan ville en dansk bolig i England være, hvad ville de fortælle om deres flytning fra Danmark osv. osv.

Vi er altid spændte, før vi møder folk i deres hjem. Men den her gang var vi ekstra på dupperne, for bare det at finde lejligheden var en mission i sig selv.

Men da vi først kom indenfor, var både Christina og hendes danske mand noget så søde og fortalte gerne en masse om at bo i udlandet, om de engelske boligpriser (JA de er noget højere end i Danmark), hvorfor de bor i udlandet og om fremtiden.

Og selvom parret elsker England og slet ikke drømmer om at bo i Danmark igen, er det tydeligt i indretningen, at de er fans af nordisk design og god kvalitet – de har indrettet sig med enkelte klassiske fund blandet med nyere dansk design.

Bliv inspireret af andre skønne hjem:
– Her kan I se, hvordan MetteMaje boede før hun flyttede til den gamle skole.
– Eller kig nærmere på dette total dejlige arkitektegnet hus i Italien.

En designbutik fyldt med fund

Da vi først begynder at snakke med Christina om hverdagen i London og hendes arbejde, bliver det mere og mere tydeligt, at hendes hjerte brænder for vores nordisk indretningsstil og det gode håndværk – og netop derfor driver hun www.naboshop.com, der er en webshop fyldt med smukke fund baseret på godt håndværk.

Vi havde et par dejlige timer hos Christina og kom derfra en hel del klogere – ja, faktisk fik vi næsten selv lyst til at prøve lykken i London…især hvis vi kunne bo med sådan en udsigt i den gamle marmeladefabrik.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *