Et liv med stauder

Om gode naboer og lokale samarbejdspartnere

Det kommer hurtigt til at lyde som en reklame, jeg er blevet betalt for at skrive, men faktisk er det slet ikke det, det handler om. Jeg er bare helt igennem grundglad over at arbejde sammen med gode mennesker 🙂

I skrivende stund har vi ikke delt så meget om en opgave, vi havde for nylig. Mest fordi den i virkeligheden ligger i et andet regi (lang historie som I får en anden dag). Men jeg fortæller lidt om den i dag af én enkelt årsag: Den satte skub i taknemmeligheden for gode og lokale samarbejdspartnere.

Det er ikke altid lige let at være selvstændig. Mange dage er det faktisk helt igennem hårdt. Heldigvis er det også sjovt – ellers havde jeg ikke valgt at gå den vej – og det er endnu sjovere, når man kan arbejde sammen med gode mennesker. Og lige præcis dét gjorde vi, da vi skulle indrette et gårdhavemiljø og en tagterrasse for en virksomhed i Aarhus.

Når naboen også er selvstændig

Både Mettemaje og jeg er glade for plante- og haveliv, og vi mener da også at have en vis forståelse for det. Alligevel var det lidt af en opgave, da vi pludselig og på ret kort tid skulle vælge planter til et stort udemiljø. Og ikke bare planter, men planter der kunne passe sig selv, klare miljøet og bevæge sig til Aarhus uden vores hjælp.

Vi var kort sagt på udebane, og én ting har vi lært med tiden. Det er spild af tid at knokle dobbelt selv, hvis der findes gode mennesker, som kan hjælpe én. Og det gjorde der i denne sammenhæng. Nemlig min nabo.

Naboen, Michael, driver Et liv med stauder; en lille – men virkelig god – virksomhed med danske og økologiske stauder og buske. Hans tankegang går godt i spænd med den grønne agenda, vi er i gang med at indarbejde i vores projekter, og derfor var det oplagt at henvende sig hos ham.

Det sjove er, at jeg ikke er et nabomenneske (hvis der er noget, der hedder det?). Jeg passer helst mig selv og byder ikke frivilligt naboerne på kaffe og kage, hvis jeg kan undgå det. Er det derimod arbejdsrelateret, så går det meget lettere, og så synes jeg bare, at det er skønt, at der bor en dygtig havemand på den anden side af hækken.

Bor du i nærheden af Horsens, og mangler du én til at finde (og plante) de helt rigtige (økologiske) stauder i din have, eller én der kan lægge stenene til din terrasse, så får du lige en reklamefri anbefaling lige fra hjertet: Besøg Michael! Han er i øvrigt ikke bare dygtig, han er også sød og rar 🙂

Lidt billeder fra projektet

Det ville være et lidt fladt indlæg, hvis ikke I fik lov til at se billeder fra projektet, så I får en stak her. En dag kommer de også på vores nye side, Skøtt Studio, men ting tager tid. Det siger jeg i hvert fald til mig selv, når jeg (igen) er bagefter.

Here it goes. Indretning og beplantning af gårdhavemiljø og tagterrasse i en ung it-virksomhed med hjælp fra lokale samarbejdspartnere:

Psst: Vi er forresten altid på udkig efter nye mennesker at arbejde sammen med, så hvis du kender til gode, lokale samarbejdspartnere i vores område, så sig endelig til.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *