Personlige løsninger, varm indretning, hygge, nordisk stil,

Personlige løsninger og plads til storfamilien

To voksne, tre sammenbragte børn, to plejebørn, to katte og en hund. Så mange bor der i det her skønne hus på 190 kvadratmeter, og vi er vilde med de mange personlige løsninger.

– – –

Man tror det ikke, når man ser huset, men engang boede Tine og Bo stringent og mere minimalistisk. I dag har der sneget sig mere (læs; meget) pynt, nips og lækkerier ind i indretningen, og parret elsker den ro og varme, det giver. Og det gør vi også.

Nordisk køkken, hvidt køkken, skandinavisk stil, indretning, boligindretning, indretningstips
Køkkenet et hvidt og enkelt, men Tine og Bo har tilført det masser af personlighed med åbne hylder fyldt med keramik. I den anden ende af køkkenalrummet har parret skruet op for hyggen ved hjælp af naturmaterialer som skind, horn og træ.

Med børn i alderen 2-16 år, så er det det her hjem i konstant bevægelse. Mange mennesker går ind og ud af døren hele tiden, og derfor har Tine skabt en rolig base, der giver plads til de mange store armbevægelser. En base hvor naturmaterialer har en stor plads i indretningen.

Hjemmet er fyldt med personlige genstande, der har betydning for parret. Og så er der altid gang i et projekt eller to. Da vi var der, havde de netop afsluttet det seneste projekt: en hems over stuen. Hemsen bruger Tine og Bo som soveværelse, da alle værelser og tilbygningen i haven bruges af børnene. Men hvad gør det, når man får så dejligt et soveværelse som det her?

Hems, soveværelse, hygge, svensk stil, personlige løsninger, billedvæg, fotovæg, gallerivæg
Hemsen har indgang fra stuen, og man skal være en smule forsigtig, hvis man skal ned at tisse om natten! Vi er i øvrigt helt vilde med dem billedvæg, Tine har lavet rundt om stigen.
Soveværelse, hems, gamle vinduer,
For at få ekstra lys ind i soveværelset, har parret sat et gammelt vindue i væggen. Herfra er der kig til det ene børneværelse.

Personlige løsninger giver hjemmet karakter

Hvis du har læst billedteksterne, så ved du allerede, at vi er ret så vilde med den billedvæg, Tine har lavet under hemsen. Og da vi spurgte ind til den, lød svaret:

“Der er så mange søm og huller bag vores billeder, det ser skrækkeligt ud. Men tit kan jeg ikke vente til Bo kommer hjem”

Og så er det jo heldigt, at de mange store billeder skjuler hullerne. Det ser helt fantastisk ud!

Mange af de andre personlige løsninger, vi finder i huset, er kommet til gennem tiden. Blandt andet som følge af flere forskellige tilbygninger. Gulvet i fordelingsgangen er en af de ting, man ikke undgår at lægge mærke til. Det er et epoxygulv, men det er lavet, før gulvfirmaerne fik rigtig kontrol over det, så parret vidste faktisk ikke, hvordan det ville komme til at se ud. Og heller ikke hvilken farve det ville få.

Industriel, epoxygulv, bløde kurve, kurveflet
Gulvet er endt med at være lækkert og råt i en varm, gylden tone, og Tine har blødt det industrielle look op med masser af bløde kurve.

Lidt mere inspiration…

Lyst køkken, hvidt køkken, køkkeninspiration, industrielt køkken.
Et køkken der på én gang er nordisk, råt og varmt.
Stue, indretning af stue, nordisk stue, maleri, indretningshjælp, indretningstips
I stuen har Tine og bo også samlet sig en del ting, og de holder den varme, personlige stil hele vejen igennem.

 

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *