Romantisk hygge i den gamle villa

I en romantisk murermestervilla bor Bettina med sin mand Allan og deres tre børn. Her har de skabt et farverigt og rummeligt hjem med plads til hele familien og et sted, hvor du gerne må smække benene op i sofaen og danse, når der er gæster.

– – –

Den fine hvide murermestervilla er bygget i 1921, og allerede på vej ned ad indkørslen møder man smukke blomster og små stillebens, der understreger den romantiske stil, som danner rammen om familiens liv. Boligen er holdt i lyse pastelfarver og møblerne understreger den feminine atmosfære, der omgiver hjemmet.

Både Bettina og Allan fladt pladask for huset i sin tid. Så snart de trådte ind ad døren, vidste de, at her skulle de bo. Og det har de gjort i 7 år nu. Omgivet af arvestykker, praktiske møbler og kærlighed. I en romantisk og lys indretning.

Romantisk indretning, romantik, pastelfarver, blomster i haven, lyserød, indretning, a little story, boligreportage
Det emmer af forår og feminin hygge allerede udenfor den skønne villa.

I forhold til før i tiden, hvor vi boede meget sort/hvidt, er her mere liv. Jeg er ret glad for pasteller, for det er farver som passer til det meste.

Romantisk indretning, indretning, boligreportage, pastelfarver, hvidt køkken,
De lyse pastelfarver går igen i hele huset, og det giver en feminin og romantisk stemning.

Plads til sjov og leg

Boligen kan synes fin og skrøbelig med de lyse farver, men sådan er det ikke. Tværtimod er det et hjem, hvor man gerne smækker fødderne op i sofaen eller sætter sig på bordet. For selvom æstetikken betyder meget for Bettina, så kommer funktion og holdbarhed først. Både når der skal vælges nye møbler, men også når hverdagslivet skal leves. Det er da også derfor, at familien har revet et par vægge ned og dermed fået det store køkkenalrum, som er deres absolutte yndlingssted i huset.

Indretning, spisebord, romantisk stil, boligreportage, hvidt køkken, pastelfarver, store vinduer, sprosser,
Køkkenalrummet – og særligt området omkring spisebordet – er familiens yndlingssted i huset. Og det er der ikke noget at sige til med al det lys, der strømmer ind ad vinduerne!

Bettina har igennem årene samlet på gode fund og arvestykker, der alle udgør en væsentlig del af indretningen, og giver hjemmet et romantisk islæt. Det er møbler, der indeholder en historie og som gerne er udsmykket med krummelurer og små finurligheder. Blandet med andre nyere køb og krydret med charmerende pastelfarver, blomster og vaser skabes den personlige stil som Bettina og familien trives bedst i.

Vores ting er stykket sammen af en række minder og betyder meget for os, de gør mig glad.

Romantisk indretning, personlighed, loppefund, vintage, svensk stil,
Uanset hvor i huset vi bevæger os hen, så er det hvide møbler, krummerlurer, pastelfarver og personlighed, vi møder.

Naturen er også på elegant vis inddraget i alle rum, hvor planter, blomster og fine vaser har fået god plads – især i den lille udestue, der flittigt benyttes i de ellers kølige forårs- og efterårsmåneder.

Jeg er meget glad for haven og elsker at omgive mig med planter og blomster. Det skaber en naturlig hygge i rummene – både indendørs og udendørs.

Udestue, indretning af udestue, pastelfarver, hygge, indretning, boligindretning
Bettina har ført stilen med ud i udestuen, hvor hun og familien nyder foråret og efteråret, hvor solen ikke får ordentligt fat udendørs.

Psst… Hvis du synes, du har set Bettinas hjem før, så er du muligvis, fordi reportagen har været bragt i SØNDAG.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *