Inspiration til skandinavisk indretning

Skandinavisk, industrielt og dekadent i den lille lejlighed

Et minimalitisk køkken, stilrent dansk design og rå elementer danner rammen om dette skønne hjem, hvor indretningen er gennemført.

– – –

Skandinavisk og enkelt er det første, man tænker, når man træder ind i Carla Sofies smukke lejlighed i Aalborg. Men den er meget mere end det. Hendes hjem er spækket med små og lækre detaljer, rå elementer og en snert af dekadence – og helheden er helt igennem skøn.

Vi elsker det!

Det gjorde Houzz også, og lejligheden vises som Houzz Tour i denne uge.

Vi viser også et udpluk af billederne her, og det er faktisk noget, vi har glædet os til. Der følger selvfølgelig et par ord med om vores besøg hos Carla Sofie, og de kommer som altid lige fra hjertet.

Intet er overladt til tilfældighederne

Carla Sofies lejlighed er 78 m2, og vi lyver ikke, når vi siger, at hver enkelt lille hjørne er indrettet med kærlig hånd.

Det store køkkenalrum er omdrejningspunktet, og her finder du alt, hvad hjertet måtte begære af lækkert skandinavisk design. Det er stilrent og minimalistisk, uden at det bliver upersonligt. Faktisk er der virkelig varmt og rart i det store rum, og skyldes helt sikkert Carla Sofies fine fornemmelse for farver og former.

Inspiration til skandinavisk indretning
Køkkenet i lejligheden levede ikke helt op til Carla Sofies æstetiske sans, og derfor overtalte hun udlejeren til at sætte et nyt op.
Inspiration til skandinavisk indretning
Det er ikke til at se på billedet, men Camilla står praktisk talt ovenpå spisebordet for at få hele sofaen med på billedet. På trods at tætheden og de mange møbler, virker rummet stort og lyst.
Inspiration til skandinavisk indretning
Alle hjørner har været gennem Carla Sofies hænder, og indretningen rundes blødt af med store, grønne planter og små nips i sarte farver.

Skandinavisk og hyggeligt

I Danmark har vi fået status som “hyggemennesker,” og det skinner igennem hos Carla Sofie, der virkelig har formået at pifte den skandinaviske minimalisme op med gennemført hygge. Vi er vilde med det, og hvis du også er, kan du sagtens overføre det til dit eget hjem.

Det handler om de små ting. Den åbne hylde over køkkenet, hvor der står et par kopper og en kande. Et lille fad med kager på køkkenbordet. Friske blomster i vaserne. Kaffe på kanden, når der kommer gæster. Afdæmpede farver og runde former.

Inspiration til skandinavisk indretning
Carla Sofie har på rigtig fin vis formået at mikse stramt dansk design med bløde tekstiler og varme nuancer.
Skandinavisk inspiration
Vi er ret vilde med spisebordet i marmor, som Carla Sofie fandt ved en tilfældighed i en genbrugsforretning. Størrelsen er helt perfekt, og marmorpladen er så smuk! Og så bliver vi altid så glade, når vi bliver budt på en kop kaffe.

Det fineste soveværelse

Hvis du synes, at lejligheden er fin og smuk indtil videre, så bare vent til du ser soveværelset! Det er rart og dejligt, og det må være en sand fornøjelse at sove i det rum.

Farven er en art støvet grøn, og den er perfekt afstemt med de beige toner i puder, plaider, sengetøj og morgenkåbe. For ikke at nævne rammerne i træ. I det hele taget er rummet så afslappet og lækkert, at man ikke kan undgå at føle sig godt tilpas. Skandinavisk på den varme måde.

Og så er der murstensvæggen modsat sengen…

Sengetæppet og de store puder indbyder til total afslapning, og man får en dejlig zen-følelse, når man træder ind i soveværelset.
Inspiration til skandinavisk indretning
Murstensvæggen og de rå vvs-rør giver en god kontrast til resten af soveværelset, så det hele ikke bliver for blødt og nuttet. Planter har Carla Sofie ikke mange af, men dem hun har, er velvalgte og store.

Hyggen fortsætter på altanen

Den skønne lejlighed ligger midt i Aalborg, og selvom storbylivet passer perfekt til Carla Sofies temperament, er hun glad for den lille altan, der følger med lejligheden. Og med “lille” men vi virkelig lille. Men det gør ikke så meget, når man formår at indrette sig så rart og dejligt som her.

Inspiration til indretning af lille altan
Der er altid plads til lidt grønt, og med lyskæden skruer Carla Sofie helt op for hyggen.

Du kan se flere billeder fra Carla Sofies hjem på Houzz, og du kan også følge hende på Instagram. Det skulle du faktisk gøre… hun har en ret lækker profil! Du må også meget gerne følge os – det gør os så glade. Og hvis du har lyst, kan du dele billeder af dit eget hjem under #alittlestorydenmark, så holder vi øje med dig. Måske spørger vi endda, om vi må komme på besøg.

Kunne du lide den afdæmpede indretning hos Carla Sofie, kan du muligvis også lide det her hjem. Her er indretningen mindst ligeså varm og personlig, og så har familien lavet den flotteste billedvæg, vi indtil videre har set.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *