Smukke pasteller hos Janni i Ringsted


Vi elsker indretningen hjemme hos Janni Holst – den er feminin, sart og personlig. Kig med her fra vores besøg i byhuset i Ringsted.

Det er vist efterhånden et par år siden, vi besøgte byhuset i Ringsted, hvor Janni bor med sin søde familie. Vi lavede boligen uden at vide, hvem vi ville sælge den til, som vi gør med det meste. Senere solgte vi den til et boligmagasin, og det var vi slet ikke i tvivl om, at vi ville gøre, da vi besøgte hendes skønne skønne hus.

En stemningsfuld bolig

Sammen med sin mand ejer Janni interiørbutikken Nordic-In – en butik fuld af gode livsstilprodukter, og Janni er maler desuden malerier.

Find dem på Instagram her på nordic-in og her på Janni’s.

Når man bevæger sig rundt i deres hyggelige hjem, er det tydeligt, at her bor et par med sans for farver og former. De har det rette miks af pasteller, møbler og nips – ja stemningen er ganske enkel skøn.

Se selv med lige her:

På et tidspunkt under vores besøg hos Janni, spørger vi om valget af farver og om Janni’s mand er ok med de mange pink toner – til det svarer hun med et smil noget i retningen af, at hendes mand er mand nok til ikke at lade en lyserød farve påvirke ham:)

Da parret overtog huset i Ringsted, var det opdelt i to boliger. Det havde i en årrække været lejet ud som to lejligheder, og siden da har familien arbejdet på at sammenlægge huset på en god måde.

Køkkenet er det seneste projekt. Det er blevet rykket ned fra 1. salen til et rum ved siden af stuen, så det giver en nemmere hverdag for alle. Med tiden skal der lavet nyt badeværelse i det gamle køkken på 1. sal, hvor også familiens værelser befinder sig.

Vil du gerne se andre super hyggelige boliger, som vi har besøgt – er den idylliske landbolig i Skive måske noget for dig lige her. Eller den italienske arkitekttegnede villa lige her.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *