Vi er tilbage!

Det besværlige arbejdsliv!


Når man har en chef og en fast stilling, er det som regel mere eller mindre skåret ud i pap, hvilke opgaver arbejdsdagen byder på, hvilken retning man arbejder i og hvor målet er.

Men når man er freelancer, sætter man selv målene, vælger retning og forfølger drømme – sådan er det i hvert fald her hos os i A Little Story. Vi deler firmaet og bestemmer selv, hvilken retning vi ønsker at gå i. Men vi skal også tjene penge hver måned, så helt selv bestemmer vi ikke. Og vi forsøger ganske ofte at gå efter der, hvor pengene er…og når man gør det, kan drømmene, lysten og det spontane ind imellem godt forsvinde.

Det er måske sket for os i en periode. Vi har knoklet hver måned for at hive en nogenlunde løn hjem, der kan forsvare, at vi er selvstændige i livsstils- og boligbranchen. Vi har sagt ja til alle opgaver, der har været. Og 2018 gik også super godt, men det har været på bekostning af eksempelvis hjemmesiden, som der ganske enkelt ikke har været tid til.

Det blev vi bevidste om slut på sommeren og besluttede at afsætte tid hver uge til de sjove ting.

Den ekstra tid, vi har haft de sidste måneder, er i stedet gået med noget andet. Vi har lagt planer og lagt planer og lagt planer. For at finde ud af, hvad vi skal, hvilken retning det hele skal gå i. Og det er ikke en dårlig ting. Overhovedet. Det er godt at ryste pose. Men det betyder, at vi har måtte kigge på os selv og hinanden, snakke og mærke efter. For i et stykke tid har det hele handlet om at holde hjulene i gang i stedet for at gøre alt det, vi ønskede at gøre, da vi gik freelance.

Og det skal være slut nu – ja ik helt naturligvis, for vi skal jo stadig tjene penge. Men vi vil forsøge at proppe lidt mere af alt det, vi godt kan lide ind i vores arbejdsliv. Og det er blandt andet at skrive fra hjertet, derfor skal vores hjemmeside nu op og køre. For Alvor. Måske bliver den lidt mere blogger-agtig med spontane tekster og så er det også helt i orden. Vi vil nemlig gøre mere af alt det, vi godt kan lide, har vi besluttet – Og måske bruge vores privatliv lidt mere. Vi er allerede begge meget aktive på Instagram med @arablestreet og @voresgamleskole, og måske kommer det til at fylde lidt mere.

Manifestet om at følge vores drømme mere betyder også, at vi arbejder på at lave vores eget. Designe og udvikle – I en bæredygtig kontekst, fordi det betyder noget for os. Vi vil lave vores egen lille shop og gøre folk glade med de ting, vi selv synes, er smukke. 

Vi vil style mere for erhverv og private. Og vi vil lave alt det, vi godt kan lide kombineret med alt det, vi allerede laver, for det kan vi også godt lide. Vi elsker at besøge folk, se deres hjem, snakke om livet og få det i boligbladene. Det stopper ikke – vi udvider bare lidt og holder fast i det gamle. 

Ja, store små tanker er der masser af her i biksen!

Kram derude og god weekend☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *