Vi har åbnet en lille shop


Hold nu op – vi har ventet en evighed på det her, men endelig sker det. Vi har åbnet vores egen lille shop. Den hedder “end of story” og er lige nu kun på Instagram, hvor den hedder @end_of_story_shop, men om et par måneder (forhåbentlig) er den også en lille webshop.

Lige siden jeg (MetteMaje) var teenager og så romantiske film som “You got mail”, eller når jeg nussede rundt i små hyggelige butikker, har jeg drømt om at få min egen butik.

Da jeg gik i folkeskole, hjalp jeg i en blomster- og interiørbutik. Da jeg studerede, stod jeg også i butik, og drømmen har hele tiden levet. Af en eller anden grund valgt jeg andre veje, men jeg har altid vidst, at jeg en dag skulle have min egen lille butik med smukke sager.

Og nu sker det – Camilla og jeg har i et par år bevæget os mod det her skridt, og nu har vi udvidet og åbnet “end of story.”

Alt eller intet?

Camilla er heldigvis lige så begejstret, som jeg er. Og vi er fyldt op med glæde, planer og alle mulige idéer.

Vores lille interiør-shop er en forlængelse af alt det, vi allerede laver, og det stopper vi ikke med, blot fordi vi nu også har en lille butik. Vi har blot tænkt os at fylde mere på, og vi håber naturligvis på, at butikken kan blive en givende del af vores forretning.

Så det bliver ikke alt eller intet – vi lader den vokse stille og roligt, og vi vil stadig lave alt det andet, vi allerede laver med indretning, boligreportager, artikler, konsulentarbejde, projektstyling og meget mere – der sker hele tiden så meget spændende, og det er simpelthen så skønt:)

En butik i vores ånd

Men hvad skal der så være i den lille shop?

Der skal være alt det, vi selv kan lide. Interiør fyldt med smukke farver og dejligt materiale. Vi går ikke efter en bestemt stil eller en særlig slags interiør. Vi går efter alt det, vi selv vil elske at indrette os med.

Når vi rejser rundt i landet og udlandet, kommer vi gerne forbi rigtig mange spændende ting, og vi køber ofte en del af det til at indrette og style med – nu vil vi købe lidt mere, så alle andre også har muligheden for at eje de smukke sager.

Vi møder desuden utrolig mange dygtige kunsthåndværkere, og forhåbentlig får vi lov til at sælge nogle af deres sager. Og så laver vi også selv en del projekter og designs, som vi gerne vil sende videre ud i verden, i stedet for blot at bruge det til et projekt eller en styling.

Så et miks af alt det, er hvad I kan finde på vores shop – lige nu kan I finde den lige her.

Senere sætter vi et link ind til webshoppen – og se lige her, hvor fine tingene er:)

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *