Vil du bo farverigt, moderne og glad? Se boligen her og bliv inspireret


Bo farverigt: Sidste år på en ret grå dag besøgte vi Kitt Kristensen i Silkeborg i det hjem, hun deler med sin mand og deres børn. Og vi skulle ikke meget længere end til entréen, før Kitt’s smittende smil, farverne på væggene og den morderne og lidt skæve indretning gjorde dagen mindre grå.

Det var en god dag, da vi besøgte Kitt i Silkeborg – og lærte, hvordan man helt naturligt kan bo farverigt, uden at det bliver anmassende.

Det var en god dag af flere grunde – den første grund var, at det hjem som Kitt deler med sin mand, var utrolig nemt at holde af. At bo farverigt som de gør med god stil og sans for detaljerne, gør det behageligt at trisse rundt i rummene, og vi følte os straks hjemme og fik lyst til at smække benene op i sofaen.

Savner du inspiration til indretning af din terrasse – få en masse gode ideer lige her

Den anden grund til det fine besøg var, at Kitt er lidt af en personlighed. Hun havde nærmest lige født parrets seneste barn, da vi besøgte hende. Men der var ingen spor af træthed og barselsboble at spore her – hun var tilbage på jobbet som selvstændig i firmaet, hun driver med sin mand. Hun var begyndt at løbe igen og var i det hele taget en glad energibombe, vi blev ret inspireret af. Tak for det😊

Vil du se en anden skøn bolig fuld af farver – så kig med lige her

Og den energi synes vi, afspejler sig ret godt i boligen – se selv med her, hvis du drømmer om at bo farverigt, moderne og hyggeligt:

Husk at følge med på vores instagram – @alittlestory.dk

2 Comments

  1. I’d like to find out more? I’d care to find
    out some additional information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *