@voresgamleskole – en sand boligdrøm


Lige i røven på @arabelstreet vil jeg også sige ”Hej” til alle derude – det er helt nyt for os at være personlige her på siden, men vi har længe talt om det og nu skal det prøves af. Derfor kan I nu læse lidt mere om os på undersiderne her.

Både Camilla og jeg har begge været aktive på Instagram i længere tid, men måske kender du mig slet ikke, og derfor skal du da have en kort gennemgang lige her. Mit omdrejningspunkt er @voresgamleskole – den gamle skole, som jeg bor med min familie, og det liv vi lever med knokleri, istandsættelse, dage i haven, blomster, indretning og fornøjelser.

Skolen den dag vi flyttede ind

For lidt over et år siden fik vi nøglerne til den bolig, som vi (eller i hvert fald jeg) havde drømt om hele livet – et stort, gammelt murstenshus med en kæmpe have. Det skulle istandsættes, jovist, men det kunne vi nok klare, tænkte vi – og det har vi gjort. Vi er godt på vej, og vi ville mægtigt gerne vise processen undervejs på Instagram, som så mange andre. Det blev til @voresgamleskole – og da jeg i forvejen lever af at lave boligstof, er det nu en naturlig forlængelse at begynde en lille underside her på alittlestory.dk, hvor jeg fortæller om hverdagen på Vores Gamle Skole.

Drømmen om et stort hus

På skolen bor vi en familie på fire – Mig, min mand Daniel, vores søn Bernhard, og vores lille hund Birthe. Jeg hedder MetteMaje Skøtt, er 36 år og gift med en meget ihærdig gør-det-selv istandsætter 🙂 Han er et år ældre end mig, og da vi mødtes for lidt over fem år siden, var vi ret enige om, hvordan vores liv skulle være – vi mødtes i København og var begge selvstændige – og vi drømte om et barn, et hus i København og en masse rejser.

Sådan ser vi ud foran huset på en virkelig grå dag:)

Nu sidder vi i et stort hus på 303m2 på Sydsjælland. Det var ikke en del af planen, selvom jeg som sagt altid har drømt om et stort hus. Det her er rigelig stort. Vi fik en hund, før vi fik barn, men ellers er alt som planlagt. Vi er stadig begge selvstændige. Daniel i tv-branchen, og jeg er skribent, livsstilskender, designer og you name it – jeg driver firmaet Skøtt Studio og A Little Story med Camilla fra @arabelstreet, hvor vi selv udvikler designs, er skribenter, konsulenter og stylister alt efter opgaven. Hun er min kusine og ja…vi har gået ad mange veje sammen, siden vi var små, og vi er en god konstellation, så hvorfor ikke arbejde sammen og se, hvor det fører hen. Indtil nu er vi kommet langt, og vi regner med at komme endnu længere.

Nu vi er ved langt – så tilbage til @voresgamleskole. Vi har knoklet det sidste år og er endnu ikke færdige. I disse dage opdaterer vi det nuværende køkken, og ellers har vi ryddet ud, revet ned, isoleret, sat brændeovn op, pudset lofter og vægge, malet, slebet gulve og malet dem, fældet træet og meget andet. Det har været en rutsjebane og er det stadig. Det er hårdt arbejde. Det er mest Daniel som knokler, i mens jeg underholder Bernhard på tre og en masse andet husligt. 

København er SÅ langt væk

Vores skole ligger på Sydsjælland. Vi er flyttet til en del af landet, vi slet ikke kendte. Og efter rigtig mange år i hovedstaden, er det en helt ny verden at bo hernede. Huset er skønt, folk er søde…og vi savner København. Vi er her for nu, men vi snakker også ind imellem om at rykke tilbage. Uanset hvad vi beslutter, så kan I fremover følge det hele her på siden. 

Vi holder jer opdateret og glæder os til at vise frem. I kan også se dagligt, hvad der sker på Instagram på @voresgamleskole.

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *